Nevessetek ki nyugodtan de ez most igaz vagy nem?
Na arról lenne szó hogy Október 21-én lesz a "világvége"és hogy most nagyon félek hogy mi lesz meg a 2012-vel meg 2036-al nem akarok ilyen halott bolygón élni 21-én :S
ez igaz vagy nem köszi
Az október 21. világvége tévedés.
Egy amerikai vallásvezető tette május 21-re a világvégét, de mivel az elmaradt, azt mondta, hogy mégsem akkor lesz, hanem október 21-én.
Ne foglalkozz vele, október 28-ra is kiírták a világvégét bizonyos körök, csak azt az Elenin üstököshöz és kísérőmeteorjához kötik. Ettől sem kell félni,olyan messze lesz, hogy nem okozhat gondot.
Nem lesz világvége, legalábbis ebben a hónapban, évben nem. :)
> Nevessetek ki nyugodtan
Oké. Hehhheheheheheheheehhehe :D
> de ez most igaz vagy nem?
Nem.
Hidd el, a világvége nem csak úgy megtörténik mindenféle jel nélkül. Mondják például hogy egy meteor vagy üstökös csapódik a Földbe.. szerinted meg fogjuk tudni legalább 5-6 órával előtte? Sőt a műholdak és különböző számítások alapján talán hetekkel előtte tudni fogjuk ha egy meteor közeledik felénk. Meg mondanak napkitörést is.. az ózonréteg egyenlőre még bőven eleget véd, az ózonlyuk se enged be a kelleténél több napsugárzást. Ha meg annyira elvékonyodik hogy a napkitörés veszélyeztessen minket arról is tudni fogunk napokkal előre. Hallottam már újabb özönvízről is.. arról is tudnánk előre a meteorológusok rájönnének előbb-utóbb.
Egyébként az özönvíz éve sem biztos, a Biblia sem ír róla hogy mikor volt, mellesleg teljesen logikátlan és eltúlzott bibliai történet (Noé bárkája). Szerintem nyilvánvaló hogy egy nagy esőzés története eltúlozva.
Remélem ha majd ez a jóslata sem válik be akkor abbahagyja a világvége elméletek gyártását :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!