Nevessetek ki nyugodtan de ez most igaz vagy nem?
Na arról lenne szó hogy Október 21-én lesz a "világvége"és hogy most nagyon félek hogy mi lesz meg a 2012-vel meg 2036-al nem akarok ilyen halott bolygón élni 21-én :S
ez igaz vagy nem köszi
Kedves kérdező!
Félelmed oka nem a rémhírterjesztők,hanem a saját oktalanságod. Figyeld csak mit írtál: nem akarok egy halott bolygőn élni." ki mondta neked hogy élni fogsz még akkor is amikor már a bolygó meghaltt. Tudsz követni...? Nem fogsza földön élni... Úgy fogsz keringeni a volágűrben,mint gólyafos a levegőben.
Ne félj,nem úgy lesz. (aajon mennyire lehet ez elmaradott????) Nem hallotad még,sehol se olvastad még?: Aki meghal is él! Neked még senki se mondta,hogy az ember test és lélek?. Javaslom nézz utána ennek az irodalomban.
Ha minden világvége jóslat bekövetkezett volna, akkor már rég nem lenne Világ. De lehet, hogy már az első beigazolódott, és régóta holtak vagyunk, csak nem vesszük észre. :)
Ne félj ettől, mert:
1. ha bekövetkezik sem tehetsz semmit
2. nem érdemes ezzel a tudattal megmérgezni a mindennapjaidat
3. semmi sem indokolja a bekövetkezését. Az a fanatikus, aki ezt hirdeti, nem tudom mire alapozza, a Biblia nem mondja ki az Apokalipszis pontos idejét, azt nem tudhatja senki ilyen biztosan.
N E M!
Ezt a témát már kb 1975 táján száműztem magamtól,,mert. Amikor Jézus beszélt a tanítványainak avilágvége előjeleiről,az egyik tanítvány rákérdezett: Mikor lesznek meg ezek? Jézus válasza: "Én sem tudom,hanem csak az atya aki a mennyekben van." Gondoltam Ha még Ő sem tudja akkor kár ezen filozni nekem,de bárki másnak is. Az előjelek adottak. Itt vannak. Tudhatja mindenki. De,...hogy mikor jön el a vég,arra gondolni hiábavaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!