Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért nem hagy nyugodtan?

Miért nem hagy nyugodtan?

Figyelt kérdés
Már 3hónapja hogy összevesztem az unokatesómmal, (sajnos aki az unokatesóm..) Mert nagyon nagyon nem szeretem már, és nem szeretném ha bármi közöm lenne hozzá. De nem hagy nyugodni álmomban! Folyamatosan arról álmodok hogy vele beszélek, veszekedünk. Most pl az álmodtam hogy nagyon veszekedtünk, ő sírt, és én beültem az autóba és otthagytam. Ő pedig azt kiabálta utánam hogy a vér nem válik vízzé! Pedig engem már nem érdekel, nem akarok tőle semmit! Nem hiányzik, nélküle is tudok élni. Sőt a barátaimat sokkal de sokkal többe is veszem. Ő egy senki számomra már. És másszon ki az álmaimból is! :S
2011. aug. 21. 11:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem valahol a tudatalattidban szeretnél vele kibékülni, azért álmodsz vele. Vagy csak mindig arra gondolsz, hogy mennyire útálod:S
2011. aug. 21. 11:22
 2/4 welee válasza:

te kavartál az unokatesóddal?

mik vannak.

ha most szakítottál vele akkor megesik hogy pár hónapig vele álmodsz.

elmúlik. az baj hogy napközbe is eszedbe jut

milyen autód van? :)

2011. aug. 23. 11:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha rokon van az álmodban, az azt jelenti, hogy vannak nehezen betartható szabályaid, kellemetlen kötelezettséged.

Veszekedsz vele: Haragszol arra akivel veszekedsz, csak esetleg nem mered neki megmondani.

Autóval otthagyni: A dolgaidat a saját kezedben szereted tartani. Menekülsz a probléma elől.

Ha álmodban sír az ember: vetélytársnak gondolod, akivel szemben mindent bevetsz.

2011. aug. 23. 12:03
 4/4 A kérdező kommentje:

Welee: Kedves! Ne beszélj már hülyeségeket! :D Nem kavartam vele, csak unokatesóm, sajnos! :D

Köszönöm utolsó! Ez sokat segíett! :)

2011. aug. 25. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!