Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Ti tartanátok szeretőt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti tartanátok szeretőt?

Figyelt kérdés
Akivel csak szexeltek, elvagytok, de semmi komoly.
2009. aug. 10. 12:36
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
37%

"ha nem derülne ki a nők 68% igen."

ez igaz, a férfiaké is ekörül van... szóval ez nem nemek közti harc...

hanem egy sok főből álló felmérés eredménye...

bár ha tényleg nem derülne, ki akkor egyértelmű, hogy igen a válasz...

2009. aug. 10. 13:26
 22/34 anonim ***** válasza:
51%

nekem van egy szeretőm.. a pasim tudja és el fogadja....

csak az öszinteség meg maradjon

2009. aug. 10. 13:59
 23/34 A kérdező kommentje:
Hogyhogy tud róla? Ez érdekel....
2009. aug. 10. 14:06
 24/34 anonim ***** válasza:

Nem, mert félek hogy beleszeretek.

Jól elvagyok a párommal :)

2009. aug. 10. 14:20
 25/34 anonim ***** válasza:
Most is van egy.
2009. aug. 10. 14:23
 26/34 anonim ***** válasza:
46%

Rólam lehetne mintázni a hűség mintaképét, hisz én tényleg nem csalnám meg a párom! Nem vagyok egy k., hogy tartsak szexre szeretőt/szeretőket.

Idióták, akik azt hiszik, hogy ez csak kamu szöveg.

2009. aug. 10. 14:24
 27/34 anonim válasza:
50%
Igen! Nekem is van és most már megtanultam, hogy csináljam érzelemmentesen :D
2009. aug. 10. 14:51
 28/34 anonim ***** válasza:
53%

most épp nincs, de volt. és jó volt. pedig állandó párom van. szerintem tudja is, de nem foglalkozik vele. nézzük a válási statisztikákat. egy házasság szavatossági ideje manapság 10 év, tiszelet a kivételnek. a szerelem, lángolás nem örök és nekem ne mondja senki, hogy ő úgy képes leélni 10-20-30 évet valakivel, hogy soha nem találkozik másik "nagy szerelemmel". régen persze nem így volt, de azok az idők már elmúltak, a nők önállóbbak, nem kötöttek a férjükhöz. ráadásul mikor egy házasság felbomlik sok év múltán, akkor egy 40 éves nőnek akármilyen jól néz ki akkoris nehezen talál rendes,megbízható partnert(hát még ha gyerek is van), míg egy ugyanennyi idős pasinak manapság alap a fiatalabb, csinos hölgy. rengeteg ilyet látok a környezetemben. ezért legyek szent?

a páromat szeretem, a többi, az csak szórakozás, hogy ne ébredjek arra 50 évesen, hogy mennyi vágyamat fojtottam el. mellesleg a párom is tarthat szeretőt, nem zavar. soha semmiben nem fogom megakadályozni. persze lehet, hogy a végeredmény ugyanaz lesz, de legalább az út jobb volt.

2009. aug. 10. 19:49
 29/34 anonim ***** válasza:

volt... de én többet akartam volna mint vmi szimpla sex kapcsolat... :( ő nem... :( pedig beleszerettem.

nem tudom hogy lehet ezt érzelem mentesen csinálni... az elején még ment és még én voltam az aki azt mondta h csak szex... pedig akkor még ő akart többet. Mire kezdtem vmit érezni, ő már nem akart mást,csak azt...

Vége lett,mert így nekem nem volt jó. tanultam a leckéből...

2009. aug. 10. 23:03
 30/34 anonim ***** válasza:

igen, van egy szeretőm, de a párom nem tud rólla

16/L

jah és nem bánom. mert jó vele.

2009. okt. 25. 22:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.