Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti tartanátok szeretőt?
Figyelt kérdés
Akivel csak szexeltek, elvagytok, de semmi komoly.2009. aug. 10. 12:36
11/34 anonim 

válasza:

ilyenkor de krva szent lesz minden nő...
12/34 anonim 

válasza:

tartottam.én többet kezdtem érezni iránta... szakítottam a párommal is miatta. Azt hittem ő is azt érzi amit én... tévedtem... most meg 2 szék közül a pad alá estem... :S
13/34 anonim 

válasza:

Na persze! Itt mindenki az erkölcs mintapéldánya! Érdekes, hogy a statisztika meg mást mutat! Minden férfi megcsalja a párját, feleségét, higgyétek el, he nem most majd 10 év múlva! De ti nők akkor már hírül sem néztek ki olyan jól, és meglehet, hogy a kutyának sem kelletek! úgyhogy ennyit a nagy erkölcsről! Ja és csak még annyit, van tapasztalatom ez ügyben! Lehet lepontozni!
14/34 A kérdező kommentje:
csórikám! azért sajnállak. de te legalább bevallod... :))
2009. aug. 10. 13:11
15/34 anonim 

válasza:

igen. volt is. nem bántam meg.
16/34 anonim 

válasza:

Nem kell sajnálni, a férjek velem csalják a feleségüket!
17/34 anonim 

válasza:

én kíváncsiságból kipróbálnék egyszerre két sráccal lenni... =P
18/34 anonim 

válasza:

OFF
Szerintem mindenki úgy válaszolt a kérdésre, hogy egy már meglévő párkapcsolat mellett tartana-e szeretőt, holott én nem hiszem, hogy erre irányult volna a kérdés. Ez remélem csak azért van, mert a válaszolóknak teljesen evidens, hogy mindenkinek van állandóan párja.
19/34 A kérdező kommentje:
2-fiút egy nőnek nem lehet nehéz összeszedni...:D:D:D
De egyébként tényleg nem arra irábnyult, a kérdés, hogy a párjuk mellet is tartanának-e, hanem amúgy. :))
2009. aug. 10. 13:18
20/34 anonim 

válasza:

Nekem nincs párom, de hagyományos értelembe vett szeretőm igen. Néha találkozunk, persze mindig szex a vége, aztán megint egy ideig semmi. De legalább beszélgetni jól lehet vele, mikor találkozunk, és vele vannak a legjobb programjaim: latin táncest, séták gyönyörű helyeken =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!