Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselkedjek egy szűz fiúval?
Figyelt kérdés
Van egy barátom Szeretem őt nagyon ő is engem én 16 vagyok ő 18 és szűz még én már 2éve nem vagyok az de csak 2pasival voltam és nem vagyok valami huh de tapasztalt nem tudom hogy kezeljem a helyzetet.Hogy érjek hozzá vagy mit csináljak kérlek adjatok tanácsokat tippeket!előre is köszönöm2009. aug. 7. 16:13
1/6 anonim 

válasza:

ő a szűz és te kéred a tanácsot hogy hogy nyúlj hozzá? épp az hogy neked kell megmutatnod, vezetned őt először... így két nyomi bénázása lesz csak az egész. amíg magadtól ki nem találod hogy mit hogy csinálj addig inkább pihentessétek a témát.
2/6 A kérdező kommentje:
Az a bajom az egész dologgal h szűz és nem merek ugy hozzá érni vagy bármi mert félek nem jó neki vagy nem esik jól neki nem is a tanítgatással van a baj hanem inkább azzal félek nem fogja élvezni vagy bármi.
2009. aug. 7. 16:21
3/6 anonim 

válasza:

Ugyanúgy viselkedj vele, mint egy nem szűz fiúval. Gondolom első együttlét lenne, az első együttlét alkalmával pedig a tapasztaltabbakat is vezetned kell,mert még nem ismernek Téged.
4/6 anonim 

válasza:

Akkor előtte beszéljetek ezekről a dolgokról, hogy mi az amit Ő szeretne, mi az amit Te és mi az amit nem. Igy ha tisztázzátok előre, akkor nem kell tartanod attól, hogy olyasmit csinálsz, ami esetleg nem jó neki. Egyébként pedig ugyanúgy kezeld, mint a nem szűz fiúkat, attól hogy szűz, nem jelenti azt, hogy ügyefogyott is:))
5/6 A kérdező kommentje:
Utólsó válaszolo ez aranyos volt:)
Köszönöm a válaszokat:)
2009. aug. 7. 16:30
6/6 anonim 

válasza:

én 2 éve vagyok a pasimal és én vetem el a szüzeségét.én má nem voltam az sajnos.hagytam hogy ő csinálja ahogy ő szeretné hiszen ez a ő percei hagy élveze nem jó egyből elsietni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!