Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig hány emberrel feküdtetek le életetek során? Azt is írjátok le hogy mikor vesztettétek el plusz nemet is meg kort is írjatok :D

23 éves nő vagyok,16 évesen vesztettem el és 3 pasim volt beleértve a férjemet is.Csak tartós kapcsolatot kerestem,de nem mindig jött össze,sajna....
Megtaláltam az IGAZIT és van két gyönyörű szép gyermekem,5éve vagyunk együtt,és 3éve élek BOLDOG házasságban.
Hát...ennyi...de mért érdekel téged mások ,,adatai"?Nem zavar mert én is válaszoltam.. :))) csak...érdekel.

24 éves pasi vagyok!
Még szűz vagyok, de nagyon szeretnék már valakivel szeretkezni, de sajnos nem jön össze :(

előttem szólónak! Az a gond, hogy a sógornőd miatt általánosítasz. Én is majdnem 15 éves voltam mikor elveszítettem. Most vagyok 21 és 2 komoly (mindkettő 3 évig tartott) kapcsolatom volt és 2 egyéjszakás. A 2 kalandot nem bántam meg. És még mindig nem találtam meg az igazit!!!
Azért most már kiváncsi lennék, hogy te mikor veszítetted el, vagy egyáltalán volt-e már barátod???

hü de elszabadultak itt az indulatok :|
hát én 15 évesen veszítettem el és 5 pasival voltam, most 17 vagyok..
csak azért érdekel, mert kicsit rosszul éreztem magam emiatt, de látom mások azért durvábban nyomják :|
és csak egy egy-éjszakás volt.. amiatt is volt a kérdés..

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!