Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Eddig hány emberrel feküdtetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eddig hány emberrel feküdtetek le életetek során? Azt is írjátok le hogy mikor vesztettétek el plusz nemet is meg kort is írjatok :D

Figyelt kérdés
2009. aug. 7. 13:44
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
38%
Miért lennének ribancok????!!! Megmagyaráznád?? Mert nagyon nem értem! Bezzeg ha egy pasi volt 10 fiúval, hűű de menő! És védekezésről nem hallottál még?? Idióta barom!!
2009. okt. 1. 16:57
 32/42 anonim ***** válasza:
15 évesen, 1 pasival voltam még csak 17/L
2009. okt. 1. 16:58
 33/42 anonim válasza:

23 éves nő vagyok,16 évesen vesztettem el és 3 pasim volt beleértve a férjemet is.Csak tartós kapcsolatot kerestem,de nem mindig jött össze,sajna....

Megtaláltam az IGAZIT és van két gyönyörű szép gyermekem,5éve vagyunk együtt,és 3éve élek BOLDOG házasságban.

Hát...ennyi...de mért érdekel téged mások ,,adatai"?Nem zavar mert én is válaszoltam.. :))) csak...érdekel.

2009. okt. 1. 17:33
 34/42 anonim ***** válasza:
66%
az idióta "barom" vagyok:) sztem egy 15 évesnek nem a szexel kell foglalkoznia hanem a tanulással, mert anyuci nem fogja mindig eltartani a pici popóját ugye érted? hiába védekeztek meg minden, testileg nem vagytok érettek rá és sztem érzelmileg sem....aztán meg fizetheti az abortuszt a szülő a felelőtlenségetek miatt, és ha gyereked meg nem lehet sírsz a szülők vállán, hogy milyen hülye voltál, ennyit erről, az én sógórnőm is 14 évesen vesztette el,n jó nagy ribanc lett, a gyerekét meg az anyukája neveli..de ez más tészta, de sztem sok fiú volt az életedben a korodhoz képest...a fiúkról meg annyit, hogy ők is idióták, hogy korán kezdik, 22/lány
2009. okt. 1. 18:01
 35/42 anonim ***** válasza:

24 éves pasi vagyok!

Még szűz vagyok, de nagyon szeretnék már valakivel szeretkezni, de sajnos nem jön össze :(

2009. okt. 1. 20:26
 36/42 anonim ***** válasza:
100%

előttem szólónak! Az a gond, hogy a sógornőd miatt általánosítasz. Én is majdnem 15 éves voltam mikor elveszítettem. Most vagyok 21 és 2 komoly (mindkettő 3 évig tartott) kapcsolatom volt és 2 egyéjszakás. A 2 kalandot nem bántam meg. És még mindig nem találtam meg az igazit!!!

Azért most már kiváncsi lennék, hogy te mikor veszítetted el, vagy egyáltalán volt-e már barátod???

2009. okt. 1. 20:27
 37/42 anonim ***** válasza:
előzőnek, volt egy msáfél éves kapcsolatom akkor elvesztettem a szüzességem 18 évesen, most pedig van már egy lassan kétéves kapcsolatom 22/lány
2009. okt. 2. 05:20
 38/42 A kérdező kommentje:

hü de elszabadultak itt az indulatok :|

hát én 15 évesen veszítettem el és 5 pasival voltam, most 17 vagyok..

csak azért érdekel, mert kicsit rosszul éreztem magam emiatt, de látom mások azért durvábban nyomják :|

és csak egy egy-éjszakás volt.. amiatt is volt a kérdés..

2009. okt. 2. 18:24
 39/42 Amikaa ***** válasza:
19/L, 17 évesen volt az első, 2 fiú volt eddig.
2010. jan. 22. 09:13
 40/42 Amikaa ***** válasza:
16-17 évesen a lányoknál ez a 10 feletti szám csak szerintem sok egy kicsit?????
2010. jan. 22. 09:15
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!