Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig hány emberrel feküdtetek le életetek során? Azt is írjátok le hogy mikor vesztettétek el plusz nemet is meg kort is írjatok :D
Figyelt kérdés
2009. aug. 7. 13:44
11/42 anonim válasza:
18 éves lány vagyok, majdnem 17 voltam, mikor elveszítettem, és azóta 9 pasival voltam
12/42 anonim válasza:
16 évesen vesztettem el és azóta 5 fiúval feküdtem le. 17/l
13/42 A kérdező kommentje:
jöhet még válasz :) :D
2009. aug. 7. 20:15
14/42 anonim 

válasza:

25 éves lány vagyok, 23 évesen vesztettem el, 2 pasi.
15/42 anonim 

válasza:

15 évesen vesztettem el és azóta 7 pasival voltam.
17L
16/42 anonim 

válasza:

19 voltam, mikor elvesztettem.. és azóta is ugyanazzal a férfivel vagyok, szóval 1.. 24/L
17/42 anonim 

válasza:

19 vagyok, 16 évesen vesztettem el és 3 pasival voltam
18/42 anonim 

válasza:

17 éves lány vagyok.Kb 3 hónapja vesztettem el.Még mindig meg van a pasim és rengeteget szexelünk. ;)
19/42 anonim válasza:
33 éves vagyok,nő és eddig 12 pasim volt,16 évesen veszítettem el a szüzességem.
20/42 anonim 

válasza:

20/L vagyok 16 évesen vesztettem el, 3 pasim volt összesen
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!