Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig hány emberrel feküdtetek le életetek során? Azt is írjátok le hogy mikor vesztettétek el plusz nemet is meg kort is írjatok :D
Figyelt kérdés
2009. aug. 7. 13:44
1/42 anonim 

válasza:

Ez nemrég volt egy majdnem ugyanilyen kérdés...
22 éves vagyok, fiú, 33 lánnyal feküdtem le, és 14 évesen vesztettem el. Remélem kielégítő a válasz..:D
2/42 anonim 

válasza:

24, lány, 16 évesen vesztettem el, 3 fiúval voltam
3/42 anonim 

válasza:

22 lány, 2 éve vesztettem el és 7 pasival voltam
Ja, sok, de ez van
4/42 anonim 

válasza:

az a 7 nem is sok.... éljen a gyorstalpaló! :D
18 éves vagyok idén vesztettem el és azóta is csak az az egy lány volt
5/42 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat :)
írjatok még :)
2009. aug. 7. 14:03
6/42 anonim 

válasza:

18 éves lány vagyok, 16 évesen vesztettem el, 2 srác volt az életemben.
7/42 anonim 

válasza:

20 éves lány vagyok
19 évesen veszitettem el,
és még mindig ugyanazzal a fiuval vagyok és nagyon szeretem is:P
8/42 anonim 

válasza:

19 évesen, másfél éve vesztettem el, és 10 sráccal voltam.
egyébként tényleg rengeteg erre irányuló kérdés van :)
9/42 anonim 

válasza:

17 éves lány vagyok, 16 évesen vesztettem el és még csak egyetlen fiúval voltam.
10/42 anonim 

válasza:

21 éves lány vagyok, 16 évesen vesztettem el, 7 pasival voltam eddig. Az egyikkel 3 évig jártam.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!