Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan tehetném még jobbá/emlé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tehetném még jobbá/emlékezetessé az első alkalmat?

Figyelt kérdés
Ott alszom a barátomnál és ugy tervezem,hogy elvesztem.vmi ötletek h szebb legyen?:D
2009. aug. 6. 23:39
 1/3 anonim ***** válasza:
valószínűleg nem lesz szép, az első alkalom csak a filmeken szép, inkább kínos bénázás lesz, meg még fájni is fog de azért hajrá:) csak felkészítelek hogy ne érjen nagy csalódás.
2009. aug. 6. 23:47
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem értek egyet. Több nő tisztelt meg azzal, hogy én lehettem neki az első az életében és mind gyönyörű volt és mind (el)élvezte.

Most nincs kedvem hegyibeszédet tartani, mert az évek alatt vagy tíz ilyen témában tartottam már, csak használnod kéne a keresőt, de én inkább a biztonságról papolnék most egy kicsit.

HASZNÁLJATOK ÓVSZERT.

Meg egyébként is. Mi az a retardált tendencia, hogy mindenki előbb dugni akar? Nem is ismeritek egymás testét. Továbbmegyek, valószínűleg a saját testeteket sem ismeritek. A fenének kell egyből dugni. Orális szex, petting. Ezzel kell kezdeni, ha egy kielégítő minőségű első dugást akarsz.

2009. aug. 7. 00:04
 3/3 anonim ***** válasza:

én nem teljesen értek egyet 00:04sel. szerintem a kérdező nem úgy gondolta h lefekszenek az ágyba és már dugnak is. az 1. válaszolóval értek egyet.

Mikor én elvesztettem előtte nagyon hosszú előjáték volt és szerelem is volt(meg még van is) de ennek ellenére nem volt egy gyönyörű dolog. nekem fájt.

Véleményem szerint elég az első alkalomnál ha szerelmesek vagytok és azért fekszetek le egymással!

2009. aug. 7. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!