Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinektek lányoknak mi volt az első reakciótok / gondolatotok amikor előszőr meglátátok a barátotok péniszét? Ja és miennek találtátok? ( pl. érdekes, ijesztő, stb. )

Én az első pasimét képen láttam először, még csók szinten voltunk és egyszer amikor msn-en vadabb volt a téma, poénból mondtam neki, hogy küldjön képet. Ő meg komolyan vette és küldött is. Na akkor megijedtem, mert hatalmas volt, és paráztam, hogy majd fájni fog. Amikor élőben láttam, akkor tetszett és azonnal meg akartam érinteni, meg csókolgatni.
A mostani pasimét amikor megláttam, már inkább vágyakozás volt bennem, mint meglepettség.

hát én a hejzettöl lepödtem meg,(mert nagyon az elején voltunk és kézzel játszottam,még akkor a naciban, erre elökapta:D) de konkrétan a méret a forma nagyon tetszett, pont tökéletes, mintha hozzám teremtették volna:D -a kezembe- XD
innen onnan láttam már egyebet, és nem egy undoritót is, de a páromé tök szupi. kis formás:D áá imádommmm

huh` ..
nekem olyan izgato volt !!!
jo latvany :D
bizseregtem tole nagyon kivantam akkor mar a baratom !
aztan elegedett voltam mindenben :P

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!