Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tinektek lányoknak mi volt az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinektek lányoknak mi volt az első reakciótok / gondolatotok amikor előszőr meglátátok a barátotok péniszét? Ja és miennek találtátok? ( pl. érdekes, ijesztő, stb. )

Figyelt kérdés
Szeretném h minél több lány válaszoljon erre a kérdésre. Nagyon fontos! Köszönöm.
2009. aug. 5. 12:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is inkább ilyesztő volt!
2009. aug. 5. 15:57
 12/21 anonim ***** válasza:
vicces:DDD
2009. aug. 5. 18:10
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szexi volt! Az első gondolatom az volt hogy be kell kapnom:))
2009. aug. 5. 19:56
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Én az első pasimét képen láttam először, még csók szinten voltunk és egyszer amikor msn-en vadabb volt a téma, poénból mondtam neki, hogy küldjön képet. Ő meg komolyan vette és küldött is. Na akkor megijedtem, mert hatalmas volt, és paráztam, hogy majd fájni fog. Amikor élőben láttam, akkor tetszett és azonnal meg akartam érinteni, meg csókolgatni.

A mostani pasimét amikor megláttam, már inkább vágyakozás volt bennem, mint meglepettség.

2009. aug. 7. 12:32
 15/21 anonim ***** válasza:
66%
nekem volt egy olyan hogy mondom úristen elveszett hol van annyira kicsi volt és teljesen lemerevedtem hogy ezzel mit fog kezdeni? de végülis kompenzálta mással:) na jó ne is tartott túl sokáig:D
2009. aug. 7. 12:34
 16/21 anonim ***** válasza:
72%

hát én a hejzettöl lepödtem meg,(mert nagyon az elején voltunk és kézzel játszottam,még akkor a naciban, erre elökapta:D) de konkrétan a méret a forma nagyon tetszett, pont tökéletes, mintha hozzám teremtették volna:D -a kezembe- XD

innen onnan láttam már egyebet, és nem egy undoritót is, de a páromé tök szupi. kis formás:D áá imádommmm

2009. aug. 7. 16:46
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
16:46 vok kihagytam: h az elözö sem volt borzasztó de nem volt az igazi...
2009. aug. 7. 16:47
 18/21 anonim ***** válasza:
72%
huha, én először 15évesen fogtam, akkor nem is láttam tisztán, de én rohadtul megijedtem. Nem tudtam mit kezdeni vele....olyan érzés volt, mintha valaki adott volna egy csillagcsavarhúzót, hogy építsem fel az új hiltont. Nagyon fura volt, egy kicsit undorító is. Aztán a legutóbbinál, meg "huha, mekkora", de akkor leginkább a pcjével voltam elfoglalva, mert olyat még nem láttam....:D
2009. aug. 7. 17:15
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

huh` ..

nekem olyan izgato volt !!!

jo latvany :D

bizseregtem tole nagyon kivantam akkor mar a baratom !

aztan elegedett voltam mindenben :P

2009. aug. 8. 00:20
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
mivel kepeken meg videokon lattam meg farkincat, nem volt ijeszto. Elso gondolat: hozzaerni, jatszadozni meg megcsokolni. Az utobbit nagyon.
2009. aug. 8. 00:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!