Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinektek lányoknak mi volt az első reakciótok / gondolatotok amikor előszőr meglátátok a barátotok péniszét? Ja és miennek találtátok? ( pl. érdekes, ijesztő, stb. )
Figyelt kérdés
Szeretném h minél több lány válaszoljon erre a kérdésre. Nagyon fontos! Köszönöm.2009. aug. 5. 12:14
1/21 anonim 

válasza:

én teljesen felizgultam és szexinek találtam
2/21 anonim 

válasza:

Az első barátomnak inkább volt ijesztő, mint izgató. Kicsi volt és nagyon nagyon vastag. Én ettől megijedtem. A mostani barátomé tökéletes, imádom már lassan 2 éve :-)
3/21 anonim 

válasza:

Volt mikor ijesztő volta a nagysága miatt, de a mostani barátom igen csak izgató és nagyon is tökéletes nekem. Nem fáj ha bennem van és a vastagsága is jó.
4/21 anonim 

válasza:

mikor életemben elösször láttam igazit?:) az jó volt kissé ilyesztő de olyan izgalmas is. aztán volt mikor egész megleppőttem a mérete miatt megilyedtem hogy hogy fog beférni az oda de befért türellemel és odafigyelléssel eleje kicsit vontatttot volt de a srác tudta mit kell csinálni aztán feljthetetlenné tette.
6/21 anonim válasza:
az hogy gyönyörű és azonal ráugrottam és én is megmutattam neki a nunim és neki is nagyon tetszett még aznap birkózttunk az ágyban nagyon jó volt (13 éves vagyok)
7/21 anonim 

válasza:

Számomra furcsa volt. Először nem mertem hozzáérni sem, mert féltem, hogy olyat csinálok, ami fájna a barátomnak.
9/21 anonim válasza:
Figyelj, nem merte kimondani.
De ez tényleg nagy volt :DDDD
Vannak azért beszólások.
10/21 anonim 

válasza:

ijesztő. de csak az első percben.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!