Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hónapos babámnál másodszor...

4 hónapos babámnál másodszor fordul elő, hogy nyugodtan elvan, az ölemben, majd minden átmenet nélkül fájdalmasan sikolt egyet, és megfeszíti magát. Nagyon ijesztő! Jön az első fogacskája. Lehet, hogy ettől van?

Figyelt kérdés
Először fürdetés előtt történt. Be akartam rakni a kádjába, és felsikoltott. Még nem volt a vízben, így tuti nem azzal volt gond. 5 másodperc múlva már minden rendben volt, és mosolygott tovább. Persze nekem kezem lábam remegett, mert nagyon megijedtem. A párom azt mondja, lehet, hogy rosszul fogtam, és azt hitte elejtem. El is hittem volna, ha tegnap nem ismétlődik meg. Épp a vacsiját készítettem, amikor ismét felsikoltott, és még sírva is fakadt. Ereimben megfagyott a vér. Futottam a kiságyához, De mihelyt kivettem a kiságyból, elhallgatott. Nagyon ilyesztő. Szerintetek mitől lehet?
2009. jún. 7. 08:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem 4 hos lessz akislányom, és ugyanez megy pár napja. van amikor nehezebb megvigasztalni. A foga ágyazodik be, és arra nyügi, amikor belehasit a fájdalom. Sztem nyugi, még csak most fog kezdödni, ez a nyügös korszak. Minden gyerek átesik rajta.
2009. jún. 7. 09:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Téyleg nagyon ijesztő :S egyébként én is erre tippelte. A dokit már annyiszor riasztottam tévesen, csipp-csupp ügyekkel, hogy nem merem felhívni. :( Igazi paramami vagyok :)
2009. jún. 7. 09:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyenkor kezdte a sikitozást a fájdalomtól, végül 5,5 hósan jött ki az a fránya két alsó fog. Azóta várom a többit, se sikitás, se fogak. Most héthós. Szóval jön az a fog, ne aggódj!:)
2009. jún. 7. 10:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekünk a fogával ugyanezt csinálta.
2009. jún. 7. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!