Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már cikis helyzetetek szex közben?

Velem éppen tegnap történt ez az eset.Itt voltunk nálunk.Nagyban lovagolok,a barátom meg elment és durr lefejelt.De úgy,h a fogaink összetalálkoztak.Elkezdi:-Letört a fogamból egy darab. Kinyitotta a száját,sehol semmi problémát nem láttam.Az ujjammal végig húztam a fogaimat ,hogy "és mi van,ha nekem tört le??" gondolat miatt.Azt hittem beszarok:D:D:D:D Letört az első fogamból egy kis darab.NAGYON LÁTSZIK :D:D:D:D
Először elsírtam magam,de most már csak nevetek rajta:D:D:D
Hétfőn irány a fogdokihoz.:D

baaaaaaammmmeeg:| ez a hüvely tabis ez télleg ciki :S legközelebb inkább éjszakára tedd fel amikor nincs semmi.
velem csak annyi volt hogy fürdöben csináltuk sötétbe amikor hülye hugom bejött. mondtam neki hogy menyjen ki mert éppen.... de az az állat felkapcsolta a villanyt mert még nem látott ilyet xD orditva rohant ki mamámhoz h mit látott xDxD

hüvelytabis vagyok :D
hát a te sztorid sem semmi, kedves utolsó, tesódnak milyen lelki világa lehet azóta... :)

az én tesóm rámnyitott, miközben vibriztem. amikor odamnetem hozzá magyarázkodni, azzal kezdte, h nem látott semmit (vagyis mindent látott és persze hallott):S
ez annyira ciki, h nem is tudom feldolgozni.

csajom bugyiba,én ujjazom őt nagyba aztán anyám meg bejön...szerencsére csaj kapott fej gyorsan egy bugyit;
a másik szintén ujjazom ez másik csaj, fölöttem volt és bejön tesóm hogy bekapcsolja a rootert, mikor meglát így lefagy-csajon se fölső, semmi csak egy bugyi-és megszólal: majd máskor; és kimentXD

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!