Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már cikis helyzetetek szex közben?

Hatalmasakat röhögök, jók ezek a sztorik!
Nálunk is volt pár vicces: párommal éppen a vége felé jártunk, amikor megnyikordult az ajtó. Én ijedtemben lerúgtam magamról, leesett az ágyról. Ő ott kuporgott, én a takaró alatt, és lestük hogy ki lehet az. Fél perc múlva megjelent a macska nyávogva körülnézni.. :D:D:D
A másik hogy az ablakban csináltuk. Én ráhajoltam a párkányra, ő meg mögöttem állt. Ruha felül rajtunk volt, semmi nem látszódott abból amit csináltunk. Egyszercsak felszól a szomszéd: ááá, sziasztok, Zsuzsikám, tudnál adni egy tojást? Akkorát röhögtünk, hogy nem birtam lemenni a lépcsőn. :D
L/22

Haláliak a storyk! Én éppen melózok de jót röhögök. Nekem csak annyi történt hogy a gyerek csattogott ki miközben lovagoltam a barátom. Nem volt csukva a szobája ajtaja. Azt mondja megy a wc-re. Erre akkorát röhögtünk hogy nagyon.
A másik esetben a konyhában kapott rajta minket amint éppen a barátom a bugyimban járt. Kicsit volt csak ciki.

Én vagyok a párkányos. :D
Hát ne gondold, hogy mekkorát röhögtünk. Életemben azóta se. A szomszéd meg csak nézett. Aztán az lett hogy nagy nehezen lekiabáltam neki, hogy nincs tojás itthon. Volt, csak nem birtam felkelni a padlóról... :D
L/22

Nekem csak annyi kellemetlenségem volt szexel hogy a volt nőmnek az anyja pont akkor kezd mesélgetni amikor egy vacsorán voltunk az ő és a drága lányának a haverjaival/mind nő/ ahol egyedül én nem ismertem senkit, de rólam már mindenki hallott... szóval éppen a ciki dolgok voltak szóban a nőnek mi az első dolgog ami eszébe jut? Életed legcikibb élménye: -Amikor arra ébredtem, hogy a gyerekek csattognak... többször egymás után....vagy csak egy volt?
Ránézünk égünk, megadjuk a választ, hogy csak egy de jól bírjuk...
És a sok kiéhezett 35-östől kaptam a bókokat a kitartásomért... Nekem kellemetlen volt...a nőmnek is....

Épp akcióztunk, amikor hallottam h az ajtót ki akarják nyitni. Még jó h kicsit akad, volt annyi időnk h lepattanjunk egymásról. Anyám jött be a papucsát keresni. Barátommal meg ott kucorogtunk a paplan alatt. Anyám azt hitte csak délutáni szieszta miatt vagyunk betakarózva. Leült az ágyam szélére és úgy kereste a papucsát. Nem vágta le a dolgot XD Következő nap elmagyaráztam neki, többet nem jött eb kopogás nélkül.
Következő akkor volt, amikor barátom pózt akart cserélni, de nekem nem szólt. Épp lovagoltam, amikor felült. Csókot akartam neki adni, erre a homlokával beverte az orromat. Percekig csillagokat láttam.

hüvelytablettát kellett használnom és mindig reggel nyomtam fel, nem számítva arra, h este lesz vmi, munkahelyen pláne. természetesen a nagy izgalomban elfelejtettem neki szólni és a tabletta nem szívódik fel teljesen. ujjazás után ott volt az ujjain a tabletta gusztustalan ragadós formában. kérdezte "mi a sz@r ez?" :D
kibírtam röhögés nélkül, nem győztem bocsánatot kérni, nagyon gáz volt szerintem.
neked is volt már cikis helyzet szex közben?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!