Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Volt már cikis helyzetetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már cikis helyzetetek szex közben?

Figyelt kérdés
2009. aug. 5. 11:00
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
93%
Hazaértek a szülők, a szobaajtó meg nyitva volt :-D
2009. aug. 5. 11:05
 2/40 anonim ***** válasza:
95%
Egy hatalmasat pukkantottam...majd elsűllyedtem szégyenemben.
2009. aug. 5. 11:08
 3/40 anonim ***** válasza:
97%
Tesóm bejött, azthitte egyedül vagyok. Azt akarta megkérdezni hogy miért rugdosom a falat. XD
2009. aug. 5. 11:11
 4/40 anonim ***** válasza:
96%
Jaah, leestem a pasimról, és persze az ágyról is, bele az ágy mellett hagyott paprikás krumpliba :D Én mondtam, hogy ki kéne vinni :P De ez annyira nem volt ciki, fetrengtünk a röhögéstől.
2009. aug. 5. 11:11
 5/40 anonim ***** válasza:
95%
a kutyám pukizott egy elcseszett büdöset (fegyifegyvernek beillőt) de szép halkan. én meg gondoltam, hogy a srác azt hiszei, én voltam, ezért elvörösedtem, emitől persze tuti azt hitte, hogy baboztam be túlzottan...
2009. aug. 5. 11:26
 6/40 A kérdező kommentje:
kellemes élmények XD
2009. aug. 5. 11:28
 7/40 anonim ***** válasza:
93%
hüvelypuki,bár gyakori,és nem is gáz,de dőlt már rám könyvespolc.
2009. aug. 5. 11:37
 8/40 anonim ***** válasza:
98%

Mi egy irodába zárkóztunk be, ahol a barátom dolgozott.

Nagy vagányan azt hitte, rossz a zár, a kulcsot benne hagyta és a kilincset bentről kivette.

Szépen hemperegtünk a padlón, amikor hallottuk, hogy kintről motoszkálnak és a sráv,aki be akar jönni, szól valakinek,hogy segítsenek bejutni.

Annyi időnk volt, hogy felöltözzünk.

Belépett a srác, nézett egy nagyot, erre a barátom lányos zavarában annyit mondott: "Hú, Tomi,de jó, hogy jöttél, épp átöltöztünk" :D

A srác sosem tett utalást, sőt még párszor ő kért elnézést tőlünk, de a szitu egyértelmű volt.

22L

2009. aug. 5. 12:24
 9/40 anonim ***** válasza:
93%

Több is volt..:D

Amikor bezártuk az ajtót ,és a hugom azt hitte üres a szoba és be akart nyitni,de nem tudott...elröhögtük magunkat,de scak miután elment..holt kussban voltunk vagy 10 percig :DDD

És először,amikor kereste a gatyámban a cerkát,de 5 perc után feladta :D (nem mert mélyre nyúlni)

2009. aug. 5. 14:59
 10/40 anonim ***** válasza:
99%
Bnőm ittvan mellettem, aztmondja beverte a fejét a falba és a csávó apja visszakopogott falon :DDDD
2009. aug. 5. 19:30
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!