Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az baj, hogy ha a szexben túl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj, hogy ha a szexben túl önzetlen vagyok?

Figyelt kérdés

Nem nagyon érdekel, hogy ki legyek elégítve, még alkalmi szex esetén sem.

20/F

2009. aug. 4. 13:11
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
Hát nem akkora probléma. Kevés az ilyen "önzetlen srác" :) Habár én nem örülnék ha a párom nem élvezne el. Azon kattognék, hogy mit nem csinálok jól. Mindig próbálok arra törekedni, hogy mindkettőnknek jó legyen. 18/L
2009. aug. 4. 13:23
 2/7 anonim ***** válasza:
baj, akkor minek szexelsz?
2009. aug. 4. 13:30
 3/7 A kérdező kommentje:
Mert szeretem látni, ahogy a partnerem élvezi.
2009. aug. 4. 13:34
 4/7 anonim ***** válasza:

de hosszútávon akkor is gond, lesz inkább menjetek el egy szexuál-phszihomokushoz.

amúgy biztos hogy baj, mert megkérdezted,

ha annyira "idilkus" lenne ez az önzetlenség, akkor nem teszel fel ilyen kérdést.

2009. aug. 4. 13:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Igen, az. De nem igaz. Az is egyfajta önzőség, ha az élvezed, ahogy a partnered elmegy. Hiszen NEKED jó érzés ezt látni. Igazi altruizmus az lenne, ha nem élveznéd ezt sem, hanem fájna, és úgy okoznál örömet a másiknak. :P

Kicsit komolyabbra véve, nem hatalmas baj egyelőre, ám hosszú távon biztos nem egészséges. Ilyen esetben arra tippelnék, valami lelki gond van a háttérben, pl. nem hiszed, hogy megérdemled, vagy félsz, ha túl jó, akkor elveszíted és utána lesz még sokkal rosszabb. Esetleg a szüleidről tudod, hogy gondjaik vannak e téren, és "szeretetből" nem akarsz náluk sikeresebb lenni a szexben. Tényleg rengeteg lehetőség van, hadd ne találgassak... Ha már nagyon fog zavarni (nem csak annyira, hogy ide felteszed kérdésként, hanem igazából), akkor keress majd meg egy szakembert!

2009. aug. 4. 14:16
 6/7 anonim ***** válasza:
hja én is ilyen önzetlen vok utána mindig lehülyézem magam magamba ezért de hát ez van nem csak te vagy hülye :D
2009. aug. 5. 02:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem néha pl. rosszul esik, amikor a párom engem kielégit, viszont magát már nem hagyja, vagy éppen én nem tudok kielégiteni, mert már a látványtól "elment". Néha hagyd, hogy Téged is kényeztessenek. :)
2009. aug. 10. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!