Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon gáz, ha már nem magát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, ha már nem magát a szexet kívánom, hanem egy partnert, aki szeret?

Figyelt kérdés
17/f vagyok, és mint minden mai fiatalnak, nekem is volt már jó pár szexuális kapcsolatom lánnyal. De én már nem ezt kívánom. Nekem az kell, hogy aludjon mellettem, öleljen át, szuszogkon a fülembe, idegesítsen néha, és igenis szeressen... Természetesen a szex is mehet, de ne az legyen az első célpont...
2009. aug. 3. 01:16
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Remélem én leszek az a lány :D:D hátha egyszer összefutunk valahol. bár ezt valószínűleg soha nem fog megtörténni. sajnos...
2009. aug. 4. 20:30
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

szia, 18 éves srác vagyok.

Én is igy vagyok régebben volt sok futó kapcsolatom, de a mostani bnőmnél már továbbléptem ezen h csak szex és szex, persze az is fontos, de az még fontosabb h vele legyek.. imádoom! :)

OFF: szeptembertől összeköltözünk, alig várom :)))

2009. aug. 4. 20:30
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
én ilyen lányt keresek, de eddig még nem sikerült találnom
2009. aug. 4. 21:26
 24/33 anonim válasza:
100%
Én is fiú vagyok és 20 éves és igaz még nem volt sajnos barátnőm így nem tudok túl sokat deh Én is arra vágyom mint Te s épp a héten kérdeztem meg azt aki nagyon tetszet sszerelmes voltam b ele h lehetne-e h járnánk s sajna nem lett a válasz. Hát Én sem vok 1 macsó sajnos. Deh Én is csakis arra vágyom hogy szeressen.
2009. aug. 4. 21:28
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

De jó, hogy vannak ilyen pasik.:)

Nekem is ilyen kellene...:(

16/L

Nálam próbálkozhattok:P:D

2009. aug. 4. 21:51
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz, bár még elég fiatal vagy. De én is már csak erre vágyok!

40/F

2009. aug. 4. 22:10
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Bár lenne több pasi, aki erre vágyik belül,én egy ilyet akarok,pontosabban azt akarom h az az egy ilyen legyen...de sajna nem így állnak a dolgok.

19/L

2009. aug. 4. 22:21
 28/33 anonim ***** válasza:

hát aki a bnőd lesz az téged nagyon megfog érdemelni(: mert te télleg egy kincs vagy ;)

16/L

2009. aug. 4. 23:02
 29/33 anonim ***** válasza:
Mért lenne gáz szerintem teljesen normális dolog amit leirtál söt sok fiu tanulhatna töled h ne csak a sexet akarják ;)))))
2009. aug. 4. 23:02
 30/33 anonim ***** válasza:
Hát én is úgy vagyok vele mint te, igaz én 17L, de egyszerűen nem találok olyat aki ENGEM szeret és nem a lyukam... :S (bocsánat ha nyers voltam)
2009. aug. 4. 23:14
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!