Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, ha már nem magát a szexet kívánom, hanem egy partnert, aki szeret?
Figyelt kérdés
17/f vagyok, és mint minden mai fiatalnak, nekem is volt már jó pár szexuális kapcsolatom lánnyal. De én már nem ezt kívánom. Nekem az kell, hogy aludjon mellettem, öleljen át, szuszogkon a fülembe, idegesítsen néha, és igenis szeressen... Természetesen a szex is mehet, de ne az legyen az első célpont...2009. aug. 3. 01:16
1/33 A kérdező kommentje:
"szuszogjon" a fülembe.
Bocsi elírás :S
2009. aug. 3. 01:17
2/33 anonim 

válasza:

Ezt hívják érett gondolkodásnak! Üdv a klubban. ;)
3/33 anonim 

válasza:

Azta mindenit,téged aranyba kéne foglalni :D Légyszi beszélj 25 évesnél idősebb pasikkal is,hogy ők is így gondolják! :D Nekem is fontosabb az,hogy legyen kihez oda bújni,érezni az illatát,nézni,ahogy alszik és tudni,hogy tényleg szeret.A szex is jó,ha jó,de ezek nélkül nem tudom elképzelni :)) Miért nem vagy idősebb? :DD
4/33 anonim 

válasza:

Jaj de aranyos vagy. :)
Egyáltalán nem gáz, egyszerűen arra vágysz, hogy valaki szeressen. Ez természetes. Szerencsés lesz az a lány aki a barátnőd lesz. :)
5/33 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
1. Köszi, hogy befogadtok :D :P
2. Hihetetlen, de több 20évesnél idősebb "haverom" van, mint fiatalabb. És hááát izé :D Sajna nem vagyok idősebb, de majd leszek :P
3. Köszi :) Az van, hogy volt akit szerettem. 2 éves kapcsolat után döntött úgy, hogy megcsal. Ez tavaly nyáron volt. Azóta se szex, se szerelem. Ilyen az én szerencsém :'(
2009. aug. 3. 01:27
6/33 anonim 

válasza:

Második hozzászóló vagyok: Tényleg hülyék a csajok,mert te kincs vagy,örülhet,aki veled járhat :) Nem dicsérlek tovább,mai adagod megvolt :) Fel a fejjel,remélem találsz egy normális lányt!Megérdemled! :))
7/33 anonim 

válasza:

Második hozzászóló vagyok megint: Átgondoltam,inkább megvárlak :DDDD Szólj,ha 25 leszel,igaz én 33 leszek,de szerintem még addigra sem fogok találni ilyen pasit. :( Eh,az égiek valamit nagyon összekutyultak :)
8/33 A kérdező kommentje:
Ne is dícsérj bakker, mert a végén túl nagy lesz az önbizalmam. :) Viszont van még egy érdekes dolog. Erre megköszönném, ha jönne válasz. Ugye 17 éves vagyok, és velem egykorúval voltam együtt. Volt szex, de olyan érzésem van, hogy neki csak az kellett. Én az eset után, valamiért "átkonvertálódtam" a 14-15éves lányokra. Mert ugye náluk nem arról szól, hogy na akkor szex, szex hátán. De a haverok, meg az ősök, egyből, hogy mert "ne legyél pedofil", keress egy korban is hozzád illő lányt. :S
2009. aug. 3. 01:39
9/33 A kérdező kommentje:
Kedves második :)
Aranyos vagy, meg minden, de ha így folytatod, dobok fel magamról egy képet, és elmegy a kedved a várakozástól :D
2009. aug. 3. 01:46
10/33 A kérdező kommentje:
(igen, én vagyok a hülye, mert ez két értelmű.. :D Szóval arra gondoltam, hogy tőlem megy el a kedved a képem láttán. Ezt már nem tudom ki magyarázni :S Télleg kutyulnak odafent :D)
2009. aug. 3. 01:50
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!