Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon gáz, ha már nem magát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, ha már nem magát a szexet kívánom, hanem egy partnert, aki szeret?

Figyelt kérdés
17/f vagyok, és mint minden mai fiatalnak, nekem is volt már jó pár szexuális kapcsolatom lánnyal. De én már nem ezt kívánom. Nekem az kell, hogy aludjon mellettem, öleljen át, szuszogkon a fülembe, idegesítsen néha, és igenis szeressen... Természetesen a szex is mehet, de ne az legyen az első célpont...
2009. aug. 3. 01:16
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
96%
Énis ígyvagyok kb pedig énmég nemvagyok 17 csak nemsoká.Valahogy nemazérdekel már csak hogy lefeküdjek valakivel,tényleg sokkaljobb ha reggel nem egyedül kell ébredni,átlehet ölelni stb.De mivel még fiatal vagyok sajna összeköltözni nemlehet barátnőmmel:/ Úgytűnik öregszünk :)
2009. aug. 3. 02:38
 12/33 A kérdező kommentje:

Látod... Erre nem is gondoltam. :D Kezdek megkomolyodni?! Ne már, engem aki szeretett, az mindd hülyén szeretett. Én meg szeretek hülye lenni!! :D

Köszi a válszod :D

2009. aug. 3. 02:48
 13/33 anonim ***** válasza:
93%
Nyugi énsevagyok épp tökéletes xD De a mostani barátnőm így szeret amilyen hülye vagyok,és legalább tudom hogy szeret mert már volt 2x is olyan hogy majdnem szakítottunk pár napig nembeszéltünk egymással demég mindig együttvagyunk 11hónapja lassan :)Valahogy a szex addig érdekel nagyon amíg szűz voltam,utána valahogy nincs az hogy mindenáron dugni akarok.Egy rendes barátnő sokkal jobb :)(előző voltam)
2009. aug. 3. 02:54
 14/33 anonim ***** válasza:
72%
háhh én 15 vagyok:'D
2009. aug. 3. 03:12
 15/33 anonim ***** válasza:
96%
Minden tiszteletem a tiéd! Bárcsak így gondolkodna mindenki! Fiú vagyok én is.
2009. aug. 3. 06:54
 16/33 anonim ***** válasza:
84%

jaj, dehogyis gáz, sőt. én is ilyen vagyok, mostmár végre társat szeretnék. persze, szexelni jó de nem ez az elsődleges dolog.

tényleg szerencsés lány lesz a barátnőd ;) bár minden srác ilyen lenne mint te...:D

16/L

2009. aug. 3. 09:47
 17/33 A kérdező kommentje:

Először is köszi a válaszokat! :)

Nos fiúk, lányok, nagyon úgy tűnik, hogy ha valakinek olyan társ kell, mint én, akkor elég csak ide látogatnia. Ugyanis, egyre több olyan ember ír, akinek a szándéka azonos az enyémmel... :P

2009. aug. 3. 11:39
 18/33 anonim ***** válasza:
90%

02:54-es vagyok.

Hát rajta hozz össze valamit,sok sikert hozzá :)

2009. aug. 3. 15:06
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Én 16/L vagyok, és tisztára, mintha én írtam volna a kérdést, ugyanezekre vágyom, és eddig ezen agyaltam h. miért nincsenek ilyen pasik, de mostmár tudom h. csak keresni kell :D
2009. aug. 4. 20:02
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

Dejó lenne már végre egy ilyen fiút találni...!!!

Nagyon nagyon szerencsés lesz a barátnőd!:):)

2009. aug. 4. 20:25
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!