Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mihez kezdjek most? Kihez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mihez kezdjek most? Kihez forduljak, ha ilyen problémám van?

Figyelt kérdés

[link]

A volt kezelőorvosom már elküldött, hogy bocs, de ilyenről még nem hallottam, ill. tagadja, hogy ez létezik... és már 4 éve fennáll ez az állapot és még nagyon fiatal vagyok.. nem fogok tudni párkapcsolatot kialakítani, ha így maradok, és senkit sem találtam aki ezt kezelné. (amúgy az összes tünet jellemez engem a leírtak közül) Van még valaki, aki ebben a cipőben jár, vagy hol találhatnék ilyen embereket?

2009. aug. 2. 15:52
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
Pasi vagy vagy lány? Ha pasi, akkor találni egy andrológust, ő foglalkozik a férfiak ilyen nyavajáival, ha nő, akkor nőgyógyász. Ha nem is hozzájuk tartozik a panasz, ők majd megmondják, hogy hova kellene menni. Esetleg a háziorvos is segíthet a megfelelő helyre eljutni...
2009. aug. 2. 15:57
 2/6 A kérdező kommentje:
már voltam nőgyógyásznál ezzel a panasszal.. megmondtam neki, hogy nem pszichés eredetű, hanem agyi, mégis pszichológushoz küldött a hülye..
2009. aug. 2. 16:00
 3/6 anonim ***** válasza:
32%
Agyi? Magyarán bolond vagy?:O Akkor pszichiátria
2009. aug. 2. 16:06
 4/6 anonim ***** válasza:
89%

Elsőre nekem az jutott eszembe, hogy annak kellene utánajárnod, "hogyan kerülhetsz belül egy klinika kapuin". Komoly dologról beszélsz, komoly tudású ember(ek) kell(enek) hozzá.

Elég jók ahhoz a vasúti menetrendek, hogy vidéki egyetemi klinikára elutazz kezelésekre. Itt semmi perc alatt találtam neveket, telefonszámokat:

[link]

lehet, hogy ott van az is, akihez érdemes volna bejelentkezned.

2009. aug. 2. 17:34
 5/6 anonim ***** válasza:
73%
Engem is érdekelne, hogy pasi vagy e vagy lány és hogy mennyi idő alatt jött ez elő? Beletetted a bogarat a fülembe, lehet, hogy nálunk is emiatt vannak gondok?
2009. aug. 4. 12:23
 6/6 A kérdező kommentje:
Szia 12:23-as! Írj priviben valamit és akkor tudok visszaírni e-mailben!
2009. aug. 4. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!