Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van közöttetek, aki jobban megnézi a nőket, mint a férfiakat, de semmi leszbikus, mégcsak bi hajlama sincs?
Figyelt kérdés
Én sokkal jobban megbámulom a nőket, percekig tudom bámulni az arcukat, a testüket, stb, utcán, vagy képről. És alapjában véve is sokkal kevesebb pasi nyeri el a tetszésemet (de aki elnyeri, az abszolute férfiaretem a borostát, nem szeretem a metroszexuális hajlamokat, már a vasalótól is kiráz a hideg). Viszont semmi szexuális jellegű nem jut eszembe egy nőről, semmit nem mozgat meg bennem, soha nem is gondolkoztam iylesmiről, émg csókot se tudok elképzelni egy nővel, ellentétben az a kevés srác, aki nekem elnyeri a tetszésemet, meg tud rendesen mozgatni, lábam beremeg tőlük etc. Ez normális, érez még valaki hasonlót?2009. júl. 31. 17:07
1/5 anonim 

válasza:

Én is jobban megnézem a nőket, de én csak azért, hogy össze tudjam hasonlítani velük magamat :)! Nekem van párom, aki számomra tökéletes, ezért a pasikat nem figyelem! Viszont néha kicsit irigykedve figyelem a lányokat :(! (pedig én se vagyok bányarém, sőt..)
L/19
2/5 anonim 

válasza:

Persze, szerintem sokan vannak így vele. Nem véletlenül hívnak minket "szebbik nemnek" :)
3/5 anonim 

válasza:

Persze ez tök normális.Úgymond "felméred a terepet"
4/5 anonim 

válasza:

Én mindkét nemet meg szoktam nézni (már a korombelieket, persze), a nőket szintén azért, hogy összehasonlítsam őket magammal.
5/5 anonim 

válasza:

Én is megszoktam,de nem bagyok semelyik remélem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!