Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérlek ne vegye senki támadásnak! Pusztán kíváncsiságból. Mi értelme van homoszexuálisnak lenni?
Kifejtem: Ez nem egy vallás, nem filozófia, nem is életmód, nem stílusirányzat, stb. Miért tartják normálisnak azt, hogy valaki a saját fajtájából nem vonzódik az ellenkező nemhez?
EZ TÉLLEG NEM TÁMADÁS!!! Csak ha valaki tudja, fejtse ki nekem.
Előre is köszi. 18/F
:)
Kíváncs voltma a reakciókra ill azt akartam hogy egy értelmiség adjon egy megfelelő választ de eddig még nem ját erre olyan.
:)

És egy ilyen komment kapott 92%-ot?
Ezek alapján nem nehéz megítélni.
És még egy kérdés a kérdésben!
Ha nem írom oda, hogy hány éves vok, akkor vajon ilyen kommentet kapok.
Már bánom hogy nem egy prof. rövidítést raktam oda. A akkor talán komolyabban is irogathattam volna az emberekkel.
Egyébként meg kedves érett bácsi, mondja mag maga akkor hogy ki az értelmiség. Szivsen tanulok bárkitől, még az 5 éves kistesómtól is, ha úgy adódik.

"És egy ilyen komment kapott 92%-ot?"
Ha nem kevernéd össze a komment %-át a válaszoló %-ával, talán nem nevettetnéd ki magad.

Szánalmas a kérdező. Látszik,hogy tapasztalatlan vagy és még az EGO-d is nagy.
Elmondjam a véleményem ?
16 éves fiú vagyok. Három éve "tudom",hogy meleg vagyok. 15 éves koromig smároltam lányokkal,és semmit nem éreztem,egy csaj pettingelni akart velem...de nem engedtem,mert nem lett volna erekcióm. Mivel CSAJ. érted ? Betűzzem?
Teljesen konzervatív nevelésben nőttem fel,van egy 24éves bátyám. Full hetero.
Én nem az lettem. Nem tudom miért,kuvára nem tetszik..de nem tudok ellene tenni.
Élted volna át azt amit én. Fél éven át remegtem,sírtam és tükörbe nézni sem bírtam. Olyanokat mondtam magamnak,hogy egy semmirevaló selejt vagyok.
Öngyilkos akartam lenni. Nem bírtam volna elviselni,hogy anyumék ezt megtudják.
TELJESEN HETERO nevelést kaptam,sose néztem,láttam sok meleg filmet. Sose ért semmi..mégis ez van.
Szerintem felsem tudod fogni,mennyi fájdalom ért engem. És aztne merd mondani,hogy én ezt divatból,vagy akármi más miatt akarom ! Remélem minél hamarabb megváltozik a véleményed. Csak remélni tudom,hogy kiderül egy barátodról hogy meleg,ja és ha ennyire utálsz minket,akkor kívánom,hog a gyereked is legyen meleg :(
Aztán mennny el pszichológushoz
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!