Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kérlek ne vegye senki támadásn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Naga_Chevalier kérdése:

Kérlek ne vegye senki támadásnak! Pusztán kíváncsiságból. Mi értelme van homoszexuálisnak lenni?

Figyelt kérdés

Kifejtem: Ez nem egy vallás, nem filozófia, nem is életmód, nem stílusirányzat, stb. Miért tartják normálisnak azt, hogy valaki a saját fajtájából nem vonzódik az ellenkező nemhez?

EZ TÉLLEG NEM TÁMADÁS!!! Csak ha valaki tudja, fejtse ki nekem.

Előre is köszi. 18/F

2009. júl. 28. 02:47
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
76%

Miért normális, hogy van fehér és barna tojás? és eső? és kék és sárga kökörcsin? Mert egyszerűen van. Es egyszerűen vannak homoszexuális emberek is.

Attól, hogy letagadnánk még ugyanúgy lennének. Ezzel az erővel letagadhatjuk azt is, hogy van eső és úgy csinálunk, mintha nem esne. De nem hiszem, hogy sok értelme van.

2009. júl. 28. 03:17
 2/31 anonim ***** válasza:
84%

Ez olyan kérdés mintha azt kérdeznéd hogy mi értelme ha valaki x centi magas vagy mi értelme ha valakinek kék a szeme....

Nincs semmi értelme, egyszerűen ilyen az ember.

2009. júl. 28. 04:23
 3/31 anonim ***** válasza:
68%
Pontosabban nem csak az ember, mivel állatoknál is előfordul.
2009. júl. 28. 04:54
 4/31 anonim ***** válasza:
80%

Ez olyan kérdés mintha azt kérdeznéd hogy mi értelme ha van heteroszexuálisnak lenni.

szóval így 18évesen nagyon buta a kérdés feltevése.

2009. júl. 28. 07:39
 5/31 anonim ***** válasza:
38%

Az orvostudomány mai állása szerint s homoszexualitás egy genetikailag kódolt viselkedészavar. Tehát a homoszexuális ember születésétől fogva az.

Ezért "normális" ez a fajta deviancia. Nem tehetnek róla, nem "gyógyítható".

ugyanúgy különböznek, mint pl az albínók, akik ugye pigmenthiányban szenvednek.

2009. júl. 28. 08:13
 6/31 anonim ***** válasza:
0%
igazából hogyha a szexualitás témakörben tette fel a kérdező a kérdést, akkor szerintem a szexuális együttlétre gondolt konkrétan, aminek (ugye anális szex) két férfi esetében tényleg nem látom értelmét, hiszen az csak az egyik félnek jó, a másiknak nem örömszerzés, hanem kínlódás. Vagy lehet hogy rosszul tudom, de akkor nem szóltam. :D
2009. júl. 28. 10:25
 7/31 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem meg azzal van a gond, hogy ezt a dolgot, ami egyértelműen beteges, aberált viselkedés, és egyértelműen nem normális, úgy fogadják el és állítják be, mintha egy szupcsi-tünci dolog lenne.

"B*zi vagy? Jajj de jó, jajj de cuki!"

Pedig rohadtul nem az!

Nem baj az, ha valaki meleg, de ne csináljunk már egy csudajó dolgot belőle. Egy pedofilnak se mondja senki, hogy jajj de cuki, és hány éves a barátnőd, 11?

2009. júl. 28. 11:03
 8/31 anonim ***** válasza:
53%

Nekem alapvetően nincs bajom a melegekkel, szóval nem kezdem el b*sztatni az illetőt ha kideül róla, hogy meleg, de nem is ugrálom körül örömömben.

Az én véleményem az viszont, hogy ez egy betegség. És most nem szeretném, ha csupán az ellenkező véleményem miatt kezdenétek lepontozni, csak gondoljátok végig.

Az egész létünknek az az értelme, hogy fent tartsuk a fajunkat. Ezt csinálják az állatok, és igaz, hogy mi embernek mondjuk magunkat és nem állatnak, de nekünk is a célunk, hogy az utódok nemzésével ne hagyjuk kihalni a fajunkat, ezt hívjuk ösztönnek, és ez a normális. A homoszexualitás szembemegy az élet törvényeivel, ugyanis ő a saját nemével hajlandó csak szexuális kapcsolatot létesíteni, így nem hajlandó utódokat "létrehozni".

Homoszexuálisok vannak. Az ókori Görögországban, Rómában is voltak, és lesznek is. De ezt nem kellene úgy beállítani, hogy normális is. Pont azért, mert azt sulykolják mostanában belénk, hogy a homoszexualitás normális, egyesek azt gondolják, hogy ettől ők "menők" lesznek és divat-homoszexuálisok lesznek... És bár valójában nem azok, ők mégis meg vannak győződve róla, hogy igenis azok. (Pl. azért, mert lány létére megnézni egy másik lány mellét, fenekét, ami bár természetes, ő mégis melegnek állítja be magát)

2009. júl. 28. 11:59
 9/31 A kérdező kommentje:

Többen is rámutattatok a lényegre.

De előtte: Mi az hogy csak 18 éves vagyok meg ilyenek.

Lehet többet éltem már meg ezzel a 18 éves fejjel és többet tudok ezekről a devianciákról. (pont)

Először is valaki a mögé bujt, hogy az állatok is csinálják (asszem a delfinek is).

Na és akkor mi van? Mi meg emberek vagyunk bakker!!!

A csipmánzoknak van olyan alfajuk -amit csak a 80-as években fedeztek fel- amiknél az egyetlen tiltott szexuális kapcsolat anyja és utóda között van.

Most ezen címszó alatt én digjak a nyagyanyámmal vagy apám a lányával vagy az öcsém a nyagyapjával. Mert az a majomfajta megteszi. Akkor mi miért ne?! Ha már itt tartunk. Szóval ez a kifogás nem hogy szánalmas de undorító is.

Másodszor: Azt mondta valaki hogy genetikailag kódolt viselkedészavar és még az albinizmushoz is hasonlította asszem ugyan az a aszemély. Kiemelném ZAVAR (főnévi értelemben)! Tehát NEM normális dolog. Ezzel a kijelentéseddel te elfogadtad hogy genetika baleset vagy betegség áldozata vagy és beletörődesz vagy abszolut nem érdekel. Ilyen felfogással még akkor is a társadalom ellen lennél ha nem lennél meleg. Mert ugyan is a társadalomban nagyon fontos a jövő generációja! Vagy fogadjanak örökbe?

Minek?! Hogy a kisgyerek etz lássa?; ezt a fajta életet?; Hogy utánna ő is nagy valószínőséggel meleg legyen. Nekem ne mondja senki hogy a szülein pedig nem voltak melegek (anya/apa) de én az lettem. Ja az lettél normális családi viszonyok között! Gondolj bele hogy mi a valószínősége hogy meleg lesz a kigyerek ha még a két apuci vagy anyuci is az! A többit meg tudjátok.

Harmadszor: Ezzel az erővel a pedofiliát is elfogadhatnánk. "Szegény kis pedofilkák. =( Pedig ők csak betegek." Hát nem tudom te mit szolnál ha egy "szegény pedofil" lenne a kisgyermeked pedagógusa. Vagy akár egy meleg.

A többit szerintem vágjátok. (privát e-mailt elolvasok meg még viszanézek ide is)

Én nem utálom a melegeket!!! Én csak azt utálom hogy azt hiszik, hogy ők csak egyszerűen mások és kész. Nem ez nem így van. Fogadjátok már el végre hogy ami a lelketekben van vagy a DNS-etekben -kinek hogy tetszik jobban- az egy negatív, ha ugy tetszik rossz dolog. És ti nem tesztek ellene semmit.

Annó kitalálta egy b a r o m hogy ez ellen nincsen mit tenni és ti mentetek utánna mert könyebb volt azt elhinni mint megpróbálni a másik megoldást.

Én azt mondom neked hogy részrehajlás nélkül menj el egy nőhöz (egy esti bárba vagy egy utca széli nénihez vagy amit enged az erkölcsöd) és ha mást nem is legalább engedd meg neki hogy kiverje vagy valami. Hidd el van olyan jó mint egy másik srác/nő.

Melesleg nincsen igaza annak az illetőnek aki azt hiszi hogy a meleg szexnek csak az egyik fele az aki jól jár.

TUDATLAN!!!

Az anális szex még ha egy nő és egy férfi nő között történik is akkor is élvezheti a nő a szexet HA AZT NORMÁLISAN CSINÁLJÁK!!! Arról nem is beszélve ha két férfi csinálja valszeg a "befogadó" illetőnek még akár többször is jó lehet hisz a prosztatáját szinte közvetlenül izgatják (ez a férfi G pont). De hát nem koptatom az ujjamat.

Nekem ez a véleményem.

2009. júl. 28. 14:42
 10/31 anonim ***** válasza:
71%

Mi értelme van?

szerinted ők azért melegek mert ennek 'értelme van'?

Amúgy is mi a f***t zavar ez téged?

Ha majd seggbe k** valaki akkor mondhatod hogy zavar.

Foglalkozz már saját magaddal.

Szánalom -.-"

2009. júl. 29. 00:29
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!