Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérlek ne vegye senki támadásnak! Pusztán kíváncsiságból. Mi értelme van homoszexuálisnak lenni?
Kifejtem: Ez nem egy vallás, nem filozófia, nem is életmód, nem stílusirányzat, stb. Miért tartják normálisnak azt, hogy valaki a saját fajtájából nem vonzódik az ellenkező nemhez?
EZ TÉLLEG NEM TÁMADÁS!!! Csak ha valaki tudja, fejtse ki nekem.
Előre is köszi. 18/F
Konkrétan nem zavar. Odafent főnévi értelemben használtam.
Am nem szokásom a hibáztatás sem. De az AIDS mikortól éli fénykorát? Hoppá!!! Az ilyen nemnormális viselkedések mindig valami hasonló globális vagy legalábbis egy-egy földrészre kiterjedő dologhoz vezet. Mint pl a koszos pici sikátorok ahova került a mindenféle szemét és a fekete halál esete.
Szal a melegség nem zavar amíg egészen véletlenül el nem kapom egy meleg miatt egy nyilvános WC-ből vagy egy kollégium zuhanyzójában.
Mellesleg én nem sértegettem a melegeket. Csak kifejtettem amit mondtak (NEM KIFORGATTAM) és amit gondoltam.
Én segítséget kértem ezen az oldalon hogy megértsem a melegeket, de mindenhol akad egy kötöszködö majom.
JAH!!!
Már megint egy "jó" gondolkodású emberke.
Ne előzzük meg a bajt!!! Majd ha már baj van akkor zavartassuk magunkat. Legalábbis ezt gondolod a "ha már seggbe k**-tak mondatrészleted alapján".
"Először is valaki a mögé bujt, hogy az állatok is csinálják"
Amit írtam abban hol van mögé bújás te is idióta? Ez egy tudományosan elismert tény közlése!
" Mi meg emberek vagyunk bakker!!"
MI de nem TE. Téged a csótány és a patkány közé sorollak az agykapacitásod alapján.
Én mielőtt engem is le homokosoznál, közlöm, hogy nem vagyok az, amit a feleségem is igazolni tud.
"Szal a melegség nem zavar amíg egészen véletlenül el nem kapom egy meleg miatt egy nyilvános WC-ből vagy egy kollégium zuhanyzójában."
A HIV vírus nemi úton, és testnedvek (különösen a vér) útján terjed. Zuhanyzóban, nyilvános wc-ben nem lehet elkapni, hacsak nem létesítesz nemi aktust ezeken a helyeken egy HIV fertőzött lánnyal, vagy fiúval.
Olvass utána, ha úgy érzed tájékozatlan vagy.
Tudom hogy hogyan terjed a HIV virus. Tesdnedvek által, ivétel a nyál, de abban is ki lehet mutatni, stb stb.
Mellesleg szerinted a nyilvános WC mivel van tele ha nem testnedvekkel???
Aki meg kritizálta az előbb az inteligenciámat előbb az írjon és fogalmazzon normálisabban mint ahogyan azt én tettem a válaszaimban.
Bocsánat ha valakit véletlebül le "b u z i s z t a m".
Csak fáradt voltam és a sok komment összemosódott a fejemben.
Ahogy várható volt.
Én próbáltam diplomatukos és szókimondó egyszerre lenni hogy a fenébe is de kimondjuk amiket gondolunk de nem is akartam senkit sem megbántani.
De ahogy elnézem a sok tudatlan embert, szinte mindenki támadásnak vette amiket írtam, aki szimpatizál a melegekke vagy meleg vagy csak egyszerűen elfogadja, közömböz azzal kapcsolatban. Várható volt az inteligenca alapján. És ennek az alacson inteligenciának köszönhetően van az hogy elhiszitek hogy normális a homoszeualitás. Amit az első nagy kommentemből kifelejtettem az az hogy nézzétek meg hogy a nagy birodalmak -amiket olvasshattok az előző kommentekben- miért is bomlottak szét?
Tanuljatok egy kis történelmet!!! De inkább lelövöm a poént mert nem birom ki meg amugy sem néznétek utánna.
Nézzétek meg hogy a nagy orgiák amik voltak rómában és róma bukása között hány év telt el.
És amit TALÁN LÁTNI FOGTOK az megmutatja hogy egy nemzetnek mire van a legkevésbé szüksége.
Minnél inkább elburjánzik az elkörcstelenség -és akkor kiemelném a homoszexualitást az elkörcstelenségből met szerintetek nem az- és a homoszexualitás egy társadalomban annál iknább sérülékenyebbé és gyengébbé válik az.
Szal ha télleg olyan normális és "szupcsi" dolog lenne akkor a nagy Róma talán még most is meglenne.
>:P
Loool, ez tetszik... szóval a homokosok döntik le a nagy kulturákat ...
Írj róla egy könyvet :)
Nagy szavak ezek egy 18 éves tapasztalat hiányos szájából :). Inkább ismernéd be hogy utálod őket és nem gyártanál ilyen elméleteket :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!