Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kérlek ne vegye senki támadásn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Naga_Chevalier kérdése:

Kérlek ne vegye senki támadásnak! Pusztán kíváncsiságból. Mi értelme van homoszexuálisnak lenni?

Figyelt kérdés

Kifejtem: Ez nem egy vallás, nem filozófia, nem is életmód, nem stílusirányzat, stb. Miért tartják normálisnak azt, hogy valaki a saját fajtájából nem vonzódik az ellenkező nemhez?

EZ TÉLLEG NEM TÁMADÁS!!! Csak ha valaki tudja, fejtse ki nekem.

Előre is köszi. 18/F

2009. júl. 28. 02:47
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Konkrétan nem zavar. Odafent főnévi értelemben használtam.

Am nem szokásom a hibáztatás sem. De az AIDS mikortól éli fénykorát? Hoppá!!! Az ilyen nemnormális viselkedések mindig valami hasonló globális vagy legalábbis egy-egy földrészre kiterjedő dologhoz vezet. Mint pl a koszos pici sikátorok ahova került a mindenféle szemét és a fekete halál esete.

Szal a melegség nem zavar amíg egészen véletlenül el nem kapom egy meleg miatt egy nyilvános WC-ből vagy egy kollégium zuhanyzójában.

Mellesleg én nem sértegettem a melegeket. Csak kifejtettem amit mondtak (NEM KIFORGATTAM) és amit gondoltam.

Én segítséget kértem ezen az oldalon hogy megértsem a melegeket, de mindenhol akad egy kötöszködö majom.

2009. júl. 29. 10:26
 12/31 A kérdező kommentje:

JAH!!!

Már megint egy "jó" gondolkodású emberke.

Ne előzzük meg a bajt!!! Majd ha már baj van akkor zavartassuk magunkat. Legalábbis ezt gondolod a "ha már seggbe k**-tak mondatrészleted alapján".

2009. júl. 29. 10:29
 13/31 anonim ***** válasza:
57%

"Először is valaki a mögé bujt, hogy az állatok is csinálják"

Amit írtam abban hol van mögé bújás te is idióta? Ez egy tudományosan elismert tény közlése!

" Mi meg emberek vagyunk bakker!!"

MI de nem TE. Téged a csótány és a patkány közé sorollak az agykapacitásod alapján.

Én mielőtt engem is le homokosoznál, közlöm, hogy nem vagyok az, amit a feleségem is igazolni tud.

2009. júl. 29. 16:07
 14/31 anonim ***** válasza:
51%

"Szal a melegség nem zavar amíg egészen véletlenül el nem kapom egy meleg miatt egy nyilvános WC-ből vagy egy kollégium zuhanyzójában."

A HIV vírus nemi úton, és testnedvek (különösen a vér) útján terjed. Zuhanyzóban, nyilvános wc-ben nem lehet elkapni, hacsak nem létesítesz nemi aktust ezeken a helyeken egy HIV fertőzött lánnyal, vagy fiúval.

Olvass utána, ha úgy érzed tájékozatlan vagy.

2009. júl. 29. 16:26
 15/31 A kérdező kommentje:

Tudom hogy hogyan terjed a HIV virus. Tesdnedvek által, ivétel a nyál, de abban is ki lehet mutatni, stb stb.

Mellesleg szerinted a nyilvános WC mivel van tele ha nem testnedvekkel???

Aki meg kritizálta az előbb az inteligenciámat előbb az írjon és fogalmazzon normálisabban mint ahogyan azt én tettem a válaszaimban.

Bocsánat ha valakit véletlebül le "b u z i s z t a m".

Csak fáradt voltam és a sok komment összemosódott a fejemben.

2009. júl. 29. 18:43
 16/31 A kérdező kommentje:

Ahogy várható volt.

Én próbáltam diplomatukos és szókimondó egyszerre lenni hogy a fenébe is de kimondjuk amiket gondolunk de nem is akartam senkit sem megbántani.

De ahogy elnézem a sok tudatlan embert, szinte mindenki támadásnak vette amiket írtam, aki szimpatizál a melegekke vagy meleg vagy csak egyszerűen elfogadja, közömböz azzal kapcsolatban. Várható volt az inteligenca alapján. És ennek az alacson inteligenciának köszönhetően van az hogy elhiszitek hogy normális a homoszeualitás. Amit az első nagy kommentemből kifelejtettem az az hogy nézzétek meg hogy a nagy birodalmak -amiket olvasshattok az előző kommentekben- miért is bomlottak szét?

Tanuljatok egy kis történelmet!!! De inkább lelövöm a poént mert nem birom ki meg amugy sem néznétek utánna.

Nézzétek meg hogy a nagy orgiák amik voltak rómában és róma bukása között hány év telt el.

És amit TALÁN LÁTNI FOGTOK az megmutatja hogy egy nemzetnek mire van a legkevésbé szüksége.

Minnél inkább elburjánzik az elkörcstelenség -és akkor kiemelném a homoszexualitást az elkörcstelenségből met szerintetek nem az- és a homoszexualitás egy társadalomban annál iknább sérülékenyebbé és gyengébbé válik az.

Szal ha télleg olyan normális és "szupcsi" dolog lenne akkor a nagy Róma talán még most is meglenne.

>:P

2009. júl. 29. 19:07
 17/31 anonim ***** válasza:
46%

Loool, ez tetszik... szóval a homokosok döntik le a nagy kulturákat ...

Írj róla egy könyvet :)

Nagy szavak ezek egy 18 éves tapasztalat hiányos szájából :). Inkább ismernéd be hogy utálod őket és nem gyártanál ilyen elméleteket :D

2009. júl. 29. 23:18
 18/31 A kérdező kommentje:
Nem utálom őket (ezzel az erővel az "albínókat" is utálhatnám). Nem sorolom magam semmijen árjához, csak ismerjék be hogy tévednek, vagy győzzenek meg hogy én tévedek. De eddig csak üres kifogásokat mutattak fel.
2009. júl. 30. 00:18
 19/31 A kérdező kommentje:
Jah. És nem a homokosok konkrétan, hanem az elkörcstelenség, de mindenki tudja hogy azé eléggé elismert dolog volt akkoriban hominak lenni és nem is fogták vissza magukat.
2009. júl. 30. 00:19
 20/31 anonim ***** válasza:
82%
Állítsd már le magad, minek teszed fel a kérdést ha van egy kialakult véleményed és nem bírod elfogadni hogy más nem így gondolja??
2009. júl. 31. 00:16
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!