Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelenthetnek valamit ezek a mondatok tőle, vagy csak én tulajdonítok nekik túl nagy jelentőséget?
Még ősszel randizgattam egy sráccal, de ő dolgozott, én tanultam, és távolság miatt nagyon ritkán tudtunk találkozni, így abban maradtunk, hogy hanyagoljuk a dolgot, ő benne így nem tud kialakulni szerelem. Abban maradtunk, hogy szeptembertől, amikor már közel lakok, újra megpróbálhatjuk, addig maradunk barátok, és meglátjuk mi lesz. Azóta hetente minimum egyszer msn-ezünk pár órát, két havonta más okból találkozunk is. Az utóbbi időben, amióta már biztos, hogy ott fogok továbbtanulni, minden beszélgetésünk érdekes irányt vesz. Mindig a szexualitáshoz lyukadunk ki. Egyszer, hogy ő nyalogatná végig a testem, máskor úgy jön ki a lépés, hogy én nyalogatnám a lába között az odacsöppenő jégkrémet, és rengeteg olyan szituáció van, amiből érdekes dolgokat hozunk ki. Egy fél mondatból kihozunk egy kétszemélyes orgiát. Tudom, hogy mással ilyen beszélgetéseket nem folytat. Ő egy olyan ember, aki soha nem feküdne úgy le lánnyal, hogy nem szerelmes bele. Éppen ezért, már lassan másfél éve nem is volt nővel. Tiszteli a nőket, soha nem csapna be senkit. Jól gondolom, hogy ezek a mondatok, hogy ő mit csinálna velem, illetve, hogy én mit csináljak vele, jelent valamit? Én szeretem őt, ő azt mondja, hogy vonzódik hozzám, a test kívánja a testet, de még nem ismer annyira, hogy azt mondhassa, szerelmes belém. Ő már nem esik könnyen szerelembe, mert szerinte már idős ahhoz (28 éves), hogy forrófejjel döntsön. Viszont úgy nem is akar tőlem semmi komolyabbat (csóknál többet), amíg nem érzi azt, hogy velem akar lenni, főleg mivel én még szűz vagyok, és nem akarja, hogy úgy történjen meg az első, hogy utána nem lesz folytatása. Ennek ellenére most arról beszélgetünk, hogyan elégítenénk ki egymást. Akkor most mi van?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szerintem a szerelem kialakulásához nem évek kellenek.. én a páromba 3 hónap után beleszerettem (persze elŐtte csak randizgattunk)..mert én úgy gondolom hogy bizonyos idő után már nem szerelem lesz hanem megszokás..Bár ez csak az én személyes véleményem.Az hogy ilyenekről beszélgettek, mint hogy hogyan elégítenétek ki egymást, szerintem nem más mint puszta "testi kapcsolat".. Ő kívánja a Te tested te pedig az övét..
Hát minden esetre szurkolok hogy össze jöjjön a dolog, de azt remélem te is tudod hogy az msn-en nem lehet kapcsolatot kialakítani.. Itt a nyár, találkozzatok többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!