Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki az ha valaki meleg?
Figyelt kérdés
2009. júl. 21. 19:05
31/37 anonim válasza:
Gratulálok.
Isten egymásnak teremtette a nőt és a férfit.
A seggetek szarásra való. (ez saját őszinte vélemény)
Ha mégis aberrált vagy, de nem hangoztatod, nem dicsekedsz vele, nem vonulsz fel, akkor nem valószínű, hogy elítélnek.
Az hogy ciki-e vagy nem azt döntse el mindenki..nekem az lenne ha az lennék.
32/37 anonim válasza:
A nők segge is szarára való,ezt mondd el az összes análimádó heteró párnak:)
34/37 anonim válasza:
A kérdésre válaszolva azt tudom mondani, hogy igen ciki, mégpedig azért, mert az emberek nagy része szereti a másikat kritizálni, a saját magában lévő rosszindulatot valakire kivetíteni, másokat "lehúzni", mert ezáltal saját magukat tüntetik fel különbnek, jobbnak, normálisabbnak, pedig lehet éppen saját magukkal nincsenek kibékülve. Aztán az értelmi szintről nem is beszélek. Pedig jobb lenne ha elfogadnánk egymást, nem ítélkeznénk és hagynánk mindenkit a maga valóságában élni. Nem attól lesz valaki jó és értékes, hogy milyen a nemi hovatartozása, hanem a tettei és élete alapján. Viszont a felvonulás valóban nem vet jó fényt a melegekre és ami magánügy az nem az utcára, közszemlére való, sajnos van aki elég közönségesen viselkedik ezen az összejövetelen és sokan ebből indulnak ki a melegek megítélésénél.
35/37 anonim válasza:
Attól, mert valaki meleg lehet nagyon kedves, értelmes, önzetlen és segítőkész ember, ám ennek az ellenkezője gyakran előfordul annál aki "normális" szexuális beállítottságú. Nem lenne szabad ez alapján megítélni valakit. Sokan szeretnek "mocskolódni" és aki meleg, ill. maga a melegség is jó célpont erre a célra. Sokan nem szoktak gondolkodni azon, hogy mi is lehet valaminek az oka, hogyan alakul ki, hanem rögtön véleményt mondanak olyan dolgokról amikhez nem értenek. A kérdéssel kapcsolatban úgy gondolom, van aki szerint ciki és van aki szerint nem, mivel nem vagyunk egyformák a vélemények is eltérőek. A felvonulás szerintem is rossz fényt vet a melegekre, ez magánügy. Aki elfogadja az úgyis elfogadja őket, aki pedig nem az még jobban kiábrándul.
36/37 anonim válasza:
van több meleg ismerősöm, és a legjobb fejek a világon!
37/37 anonim válasza:
Én is meleg vagyok, de helyén lehet kezelni a dolgot. Én csak a legjobb barátaimnak mondatm el, és elfogadták. Normálisan élek, senki észre nem venné hogy mi vagyok. Valamint próbálok lányokkal közelebbi kapcsolatba lépni, hátha van még remény. Én nem érzem cikinek.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!