Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki az ha valaki meleg?
Szerintem nem ciki.
Én mindig is meg szerettem volna ismerni egy meleg pasit, akivel jó barátságban lehetek.Szerintem a melegek biztosan jófejek, meg lehet velük ebszélni a dolgokat, sokszor jobb, mintha egy barátnő lenne.Hisz elvégre mégiscsak férfi és vannak, amiket ők jobban tudnak.:)
Szerintem arra legyen büszke valaki, hogy pl. valamilyen versenyen előkelő helyezést ért el. Vagy valami olyat csinált, amiért keményen meg kellett dolgoznia...
Én valahogy nem vagyok arra büszke, hogy meleg vagyok.
Nem is megyek felvonulni. Hányinger kerülget a sok színes papagájnak öltözött ribitől :S
De semmiképp nem ciki. Az már igen ha valaki elvárja, hogy emiatt másképp kezeljék őt, mert ő "más".
Tágas égen andalog,néznek rám a csillagok..
Á , dehogy ! xD
"Istenem, mért kell erre büszkének lenni!?"
Nem a melegségünkre vagyunk büszkék, hanem arra, hogy fel merjük vállalni magunkat, és nem bujkálunk az olyan agyhalottak miatt, mint te!
"Ha bu... khmmm szóval meleg vagy, akkor élj úgy mint egy átlag ember, nem kell világgá kürtölni."
Látom, szeretsz b_zizni. Anyád, vagy apád beléd verhetett volna egy minimális tiszteletszintet másokkal szenben!
És mi a világgá kürtölés? Oh igen, hogy te megtudod valakiről, vagy éppen hallod, hogy a Kati meséli egy barátnőjének, amit egy másik barátnőjétől hallot, aki a Bélától hallotta, hogy xy meleg. Erre te: ez a b_zi már világgá is kürtölte... Egyetlen meleg sem kürtöli világgá a melegségét, csak olyan beszűkült és tompaagyú vagy, hogy minden neked nem tetsző dolgot személyes érzel.
"Ezért utálja sok ember a homárokat, mert nem bírják magukban tartani."
Nem bírjuk magunkban tartani?
Értem, tehát szerinted a következő a helyes dolog:
Nem mondjuk el a barátinknak/szüleinknek, hogy melegek vagyunk. A hetero kép erősítése érdekében álszerelmeket és eseményeket kell kitalálnunk. Ergo hazudjunk a saját barátainknak és szüleinknek. A sok hazugságba beleroppanva, vagy éppen a hazugságok miatti öngyűlöletben pedig szépen várhatjuk a halált...
"Most komolyan, mondja meg nekem egy homokos, hogy mire legyen büszke?"
Mint mondtam: arra, hogy fel meri vállalni önmagát.
"Arra hogy genetikailag nem viszi előre az emberi fajt?"
Sok homoszexuális él hetero kapcsolatban az olyanok miatt, mint te. És sokuknak gyermekük is lesz.
És tudtad, hogy a homoszexuálisoknak sokkal jobb érzékük van szinte mindenhez a heteróknál? Főleg a művészetekben, és ezt sok-sok hatalmas ember bizonyítja.
Szóval, te lehet, hogy genetikailag előre viszed a fajunkat, de kultórálisan nem, az biztos. Ezzel szember egy homoszexuális léte már önmagában előre viszi, mert toleranciára tanít, és persze ott van a rengeteg homoszexuálisok által elért eredmény.
"Vagy arra hogy sipákol mint egy sarki kurv@?"
Ezt nem értem... De, ha a melegek nem létező nőiességére célzol, azzal újfent elárultad értelmi szintedet...
"Vagy arra hogy riszálja a seggét?"
A felvonulásra célzol? Az évben 365/366 nap a tiéd, 1 napot igazán megkaphatunk mi, homoszexuálisok is. Mellesleg tudtad, hogy jóléti, kultúrállamokban a melegfelvonulás már-már ünnep, amire szinte mindenki elmegy?
"Mire kell böszkének lenni?"
Miért kell ezt háromszor megkérdezni?
"Talán arra hogy a seggét oly mértékben károsíthatja ez az együttlét dolog, hogy abból komoly betegségek származhatnak?"
Nem hallottad az új hírt? Van egy új találmány, a neve: szerelem! A homo kapcsolatok nem csak a szexről szólnak, pontosan úgy, ahogy a hetero kapcsolatok sem.
Mellesleg, ha körültekintően csinálják, semmi baj sem zármazhat az anális szexből, erről ennyit...
De igazából mit érdekel téged, hogy más mit csinál az ágyban?
Oh, és a leszbikusokkal mi a helyzet? Gondolom őket szereted, szívesen nézed...
"Igyatok már romlott tejet, egyetek hozzá záptojást és megtudjátok mire van a seggetek!"
Mit szenvedek én itt? Hogy várod el a türelmet és a tiszteletet, ha te mindkettőt nélkülözöd...? Add át részvétem anyádnak... Bár, úgyis van dolgom a városban, megmondom én neki... asszem még megtalálom a sarkon, vagy már lejárt a munkaideje?
Hm...semmi esetre sem lehet erre büszkének lenni, ez olyan mintha azt mondanám egy bénának hogy büszke vagyok a lábamra.
Másrészt meg TI MELEGEK akik elítélitek a "felvonuláson seggetrázó ribiket" hogy a francba várjátok el azt hogy titeket elfogadjanak.Ők is melegek..csak ők sokkal nyitottabbak és nincs bennük annyi gátlás mint bennünk, de nem rossz emberek ettől.
Na és te...aki itt ócsárolja a melegeket, ha meztelen nők táncolnának az utcán, akkor az elfogadott lenne, sőt örömteli nap, bár neked is megadadhatna ennyi az életben:)
Na további szépet nektek.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!