Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tönkremehetett a kapcsolatunk, mert szinte nincs szex?
Több, mint fél éve vagyunk együtt és sajnos a pasim lelki és egyéb problémái miatt nem tudtunk szeretkezni (vagyis összesen 2-szer). Én igénylem a jó szexet, mert megtapasztaltam már és szerintem egy tartós, kiegyensúlyozott kapcsolatban ez fontos. A mostani barátom szűz volt és félénk, már a kapcsolat elején megmutatkozott, hogy lesznek problémák (merevedési problémák, izgult stb.), de kitartottam mellette. Sajnos az idő múlásával egyre ingerültebb és feszültebb vagyok és úgy érzem, hogy eltávolodtam a Barátomtól. Az a két alkalom isteni volt Vele, és annyira jó lenne, ha minden rendbe jönne.
Ti is eltávolodnátok a párotoktól, ha nem lenne rendben a szexuális életetek?
22/L
Egyértelműen igen.
A szex minden párkapcsolat egyik legfontosabb eleme.
Kezdjük ott, hogy milyen lelki és egyéb problémái vannak? Mért nem tudod megnyugtatni?
Jártam hasonló cipőben, a párom ráfogta, hogy mert én feszült vagyok és ingerült, én meg visszavágtam, hogy szerinted miért?? Hogy vezessem le a feszültséget? Engem nem maga a szex miatt zavart, hogy alig vagyunk együtt, hanem kell, hiányzik az a meghittség, azok a pillanatok amikor, csak egymásra figyelünk, rohan velünk az élet, alig gyűzzük utolérni, kapkodós sietős hétköznapok, ennyi időnk legyen egymásra.
Nekünk, jó nem azt mondom, hogy majdnem tönkrement, de egy időre megromlott a kapcsolatunk, nem maga a szex miatt, hanem a miértje miatt. Mert nem kaptam rá választ, és tudtam, hogy ha minden rendben lenne, ez nem lenne.
Szerintem emlegesd a barátodnak, hogy neked ISTENI volt, lehet hogy kis önbizalom kell neki. Ha lelki baja van, először próbálj meg neki abban segíteni, hogy megnyugodjon. Érezze, hogy mindenben a társa vagy, mellette vagy stb.
Biztos hogy ő is szeret téged?
Nem a szex a legfontosabb, de szerintem ha minden rendben van érzelmileg, akkor a szexuális élet is rendben van, ez a két dolog vonzza egymást, épp úgy, hogy ha eltávolodtok egymástól, szexuálisan is el fogtok.
hooopsz, hát én csak most vettem észre, hogy ez egy bő két éves bejegyzés..... :$
Mi lett veletek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!