Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik dekoltázsra szavaztok?
A képfeltöltés.hu oldalon találtam ezt a képet és eljátszottam a gondolattal hogy melyik kép látványára mondaná azt a többség hogy : Igen ez tetszik a legjobban.
Vélemény?

1-es: nagyon szép, viszont ez a ruha nem előnyös neki, inkább egy "V" kivágású felső lenne jobb
2-es: a legszebb, szerintem is szilikon, és sikerült eltalálni a lány alkatához leginkább passzoló méretet, nagyon csinos
3-as: baromi rossz szögből lett lefényképezve, így nem valami szép, pedig látok benne fantáziát
4-es: szegénykém, a melleit nagyon összeszorította melltartóval, ennek ellenére szexi a dekoltázsa; a lány jelmondata ez lehet: a szépségért meg kell szenvedni :)
Tehát a kérdésre válaszolva én a 2-es számú lányra szavazok.

Szerintem nagyon jó meglátásaitok vannak!
A többséggel egyet is értek!
Az indoklások különösen jók voltak!!!

Szerintem az 1 és 3 túl nagy, a 3. ráadásul lóg is. A 2 és 4 képeken a mellek szép formásak, de a legjobban a 4. tetszik.
20/L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!