Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Melyik dekoltázsra szavaztok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik dekoltázsra szavaztok?

Figyelt kérdés

A képfeltöltés.hu oldalon találtam ezt a képet és eljátszottam a gondolattal hogy melyik kép látványára mondaná azt a többség hogy : Igen ez tetszik a legjobban.

Vélemény?

[link]

2009. júl. 14. 20:54
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
nekem is azért a második, mert az természetesen áll úgy, ahogy, és nem azért, mert az a "legmeztelenebb". pl a 3.-on látszik, hogy az a cici engedne a gravitációnak melltartó nélkül...:S
2009. júl. 14. 21:14
 12/30 anonim ***** válasza:
96%
21.03. igeb, azt nem melltartó tartja, hanem a szilikon :D
2009. júl. 14. 21:19
 13/30 anonim ***** válasza:
80%

énmár válaszoltam, az egyesre szavaztam, de akkormost indoklok is. a 3as abszolút nem, mert láccik, h nagyon lógna, és igazából még így a melltartóban sem teccik.

a 4-es szerintem túl átlagos, nincsen benne semmi különleges, akárki tud ilyen melleket csinálni magának egy melltartóval. a 2es valóban nemrossz, nemtúl nagy, és szépen áll. az egyest azért választottam, mert diszkrét, és mégis szép. ha a 2es nem fürdőruha lenne, akkor a 2est választottam volna.

2009. júl. 14. 21:24
 14/30 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem csak az első igazi,a másik három szilikon.Mivel nő vagyok,így nem tudom megmondani,hogy a pasik mire indulnak be,de szolidaritásból az elsőre voksolok.A negyediknek viszont tetszik a ruhája :)
2009. júl. 14. 21:24
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
21:24 es, szerintem kizárt hogy bármelyik műcici lenne, főleg nem a 2,4 - ezek picik ahhoz h szilikon legyen benne a 3. pedig túlságosan lóg. A műcici meg úgy áll mint a cövek.
2009. júl. 14. 21:29
 16/30 anonim ***** válasza:
85%
2. a szebb.Mert nem az az "óriás" hanem pont szép...
2009. júl. 14. 21:41
 17/30 anonim ***** válasza:
47%
A 2-es 4-es tuti,hogy mű,látni a vonalán.Nem tudom jól leírni,de pontosan ki lehet szúrni,hogy hol van benne a szilikon.A mérete nem mérvadó,mivel nem csak Pamela Anderson méretben kérnek műmelleket.A 3.-ban nem vagyok 100%-ig biztos,ezt másik szögből is meg kellene nézni.
2009. júl. 14. 21:42
 18/30 anonim ***** válasza:
93%

a 4.-es..

a 1.-es túl nagy, a 2.-es között túl nagy a távolság, a 3. nekem csúnyának és lógósnak tűnik..

2009. júl. 14. 21:44
 19/30 anonim ***** válasza:
60%

1-es: nagyon szép szerintem

2-es: tényleg szilikon, értek hozzá, de szerintem ez a legszebb

3-as: nekem nem tetszik, nem elég feszes.

4-es: tuti, hogy NEM szilikon. Aki erre azt mondja, hogy az, az egyáltalán nem ért hozzá. Szimpla push-up. Sőt, a lánynak szerintem nagyon pici melle van, csak melltartóban néz ki nagyobbnak.

2009. júl. 14. 21:48
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

a 3as tuti nem szilikon. sztem az 1es sem.

a 2es akár lehetne azis, az nemszámít h kicsi, van akinek ez teccik, és létezik kisci szilikon is.

a 4esről nemtudom, ez akár lehet igazi is, csakegy jó melltartó kell hozzá, az én mellem sem szilikon, mégis tudok egy melltartóval ilyen melleket alkotni magamnak :D

2009. júl. 14. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!