Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik dekoltázsra szavaztok?
A képfeltöltés.hu oldalon találtam ezt a képet és eljátszottam a gondolattal hogy melyik kép látványára mondaná azt a többség hogy : Igen ez tetszik a legjobban.
Vélemény?

énmár válaszoltam, az egyesre szavaztam, de akkormost indoklok is. a 3as abszolút nem, mert láccik, h nagyon lógna, és igazából még így a melltartóban sem teccik.
a 4-es szerintem túl átlagos, nincsen benne semmi különleges, akárki tud ilyen melleket csinálni magának egy melltartóval. a 2es valóban nemrossz, nemtúl nagy, és szépen áll. az egyest azért választottam, mert diszkrét, és mégis szép. ha a 2es nem fürdőruha lenne, akkor a 2est választottam volna.

a 4.-es..
a 1.-es túl nagy, a 2.-es között túl nagy a távolság, a 3. nekem csúnyának és lógósnak tűnik..

1-es: nagyon szép szerintem
2-es: tényleg szilikon, értek hozzá, de szerintem ez a legszebb
3-as: nekem nem tetszik, nem elég feszes.
4-es: tuti, hogy NEM szilikon. Aki erre azt mondja, hogy az, az egyáltalán nem ért hozzá. Szimpla push-up. Sőt, a lánynak szerintem nagyon pici melle van, csak melltartóban néz ki nagyobbnak.

a 3as tuti nem szilikon. sztem az 1es sem.
a 2es akár lehetne azis, az nemszámít h kicsi, van akinek ez teccik, és létezik kisci szilikon is.
a 4esről nemtudom, ez akár lehet igazi is, csakegy jó melltartó kell hozzá, az én mellem sem szilikon, mégis tudok egy melltartóval ilyen melleket alkotni magamnak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!