Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Számít ez a fiúknak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számít ez a fiúknak?

Figyelt kérdés
A barátom 20 éves és én egy évvel fiatalabb vagyok de előttem szinte mindig csak idősebb barátnői voltak. Emiatt aggódok, hogy nem leszek neki elég jó, vagy nem is tudom, egy idősebb lány biztosan sokkal mindent tud szexuális téren is:/ szerintetek feleslegesen aggódok, számít ez a fiúknak, attól még szerethet?
2009. júl. 12. 20:27
 1/10 anonim ***** válasza:

Persze hogy szerethet :)

És ne fél attol hogy nem leszel olyan jó, szerintem ha téged még szeret is akkor veled lesz neki a legjobb :)

2009. júl. 12. 20:30
 2/10 anonim ***** válasza:

Biztosan szeret, nyugodj meg, hisz Téged választott, attól mert te fiatalabb illetve tapasztalatlanabb vagy, az nem azt jelenti, hogy nem tudsz neki legalább annyit nyújtani mint egy idősebb barátnő

Tehát ne aggodj és sok boldogságot:)

2009. júl. 12. 20:31
 3/10 anonim ***** válasza:
Attól, hogy egy lány idősebb, vagy egyidős vele, nem biztos, hogy tapasztalt is. Ne aggódj, egész egyszerűen csak szeresd és hagyd hogy szeressen és minden rendben lesz:)
2009. júl. 12. 20:32
 4/10 A kérdező kommentje:
köszönöm, nagyon aranyosak vagytok!:) fiúk véleménye esetleg? (Nem tudom, ti mik voltatok:D)
2009. júl. 12. 20:36
 5/10 anonim ***** válasza:
ahh dehogy , biztos szeret teged, es a fiu feledata (lenne) a tapasztalat... neked csak hagynod kell hogy élvezd minden percet ha vele vagy és hagyni hogy jöjön a dolog ja jöönnie kell
2009. júl. 12. 20:39
 6/10 anonim ***** válasza:

elözö voltam.. fiu

Q

2009. júl. 12. 20:40
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem eddig mindig idősebb barátnőim voltak. Azért mert velük jobban meg lehet beszélni a dolgokat, komolyabbak, nem hisztiznek, és az ágyban is jobbak. DE! Ha találnék korban hozzámillőben ilyet, akkor én is őt választanám. Lehet a pasid benned megtalálta azt amit eddig az idősebbekben keresett, úgyhogy szerintem nemnagyon kell aggódnod. Aki felhagy az idősebbekkel egy fiatal miatt az komolyan gondolja.
2009. júl. 12. 20:56
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Hát nem biztos!XD Ugyan a gáz már a 5-6 évnyi különbség!
2009. júl. 12. 21:05
 9/10 anonim ***** válasza:

Ne aggódj-e miatt! Ha görcsölsz minden hülyeségen akkor jóeséllyel ott fog hagyni(te ismered...de ha ilyenen görcsölsz akkor nem feltételezem azt hogy küzdene érted...bocs)!!! Nyugi! Ha szeretitek egymást nem lesz semmi gond! Mert az a lényeg!!! A kölcsönös szeretet!

És nem úgy kell felfogni a dolgok hogy a másik jobban szexel...meg jobban szopik stb. Bocsánat de engem ez nagyon fel tud idegesíteni! Miért nincs a mai fiataloknak normális értékrendje? Miért kell a lányoknak ilyen hülyeségeken görcsölniük? Elb*szott egy világ ez mondhatom...

Mellesleg 17/F...váratlan fordulat mi?:)

2009. júl. 13. 02:00
 10/10 anonim ***** válasza:
simán szerethet, de ha ezen filózol majd az ágyba is akkor még szarabb leszel mint amilyen alapból lennél, ha egyáltalán szar vagy az ágyba akkor egy kis gyakorlás segít a dolgon
2011. jún. 17. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!