Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi hiányozhat neki, amiért a héten sokadjára utasított el?
Sziasztok!
39 éves vagyok. A feleségem 38, 10 éve vagyunk házasok. Büszkén mondhatom, hogy rendben van minden köztünk, szeretjük egymást, és a szexuális életünkkel sem volt különösebb gond. Azonban mostanában nem tudom mi van a kedvesemmel, de mindig visszautasított. Pedig nem csináltam semmit hirtelen, addig jó volt neki amíg csókolóztunk, meg simogattam, meg odabújt hozzám, de amikor levettem a felsőjét, akkor mindig azt mondta, hogy most ne, vagy elég, de volt, hogy el sem jutottunk idáig. Nincs senkije ebben egész biztos vagyok, menstruációja sincs azt meg szokta mondani, ha azért nem megy a dolog mert megvan neki. Beszélgettem vele erről, de nem nagyon tudta ő sem megmagyarázni, hogy miért nem. Elmondta, hogy nagyon szeret és még mindig vonzódik hozzám nagyon is, de nem mondta el az okot. Szerintetek hiányozhat neki valami? Én elhiszem, hogy nem a legromantikusabb típusú pasi vagyok, de mindennél jobban szeretem őt. Ő viszont nagyon szereti a kényeztetést, lehet, hogy ez a baj, ez hiányzik neki, de hát akkor miért nem mondja meg? (lehet azt akarja, hogy magamtól jöjjek rá?) Mit csináljak?

nekem is vannak olyan napjaim, sőt volt már egy egész hónapom is, amikor nem tudtam elviselni a párom közeledését. Hogy miért, azt még én magam sem tudom, de elmúlt.Mi 8 éve vagyunk házasok.
Lehet, hogy zavarja valami, csak még ő sem jött rá, hogy mi. Ahhoz is idő kell, hogy rájöjjön a valódi okra.
Amit tanácsolni tudok, hogy ne erőltesd, ne veszekedj emiatt, legyél vele nagyon megértő, és kedves.Mondd neki sokat, hogy szereted, apró kis ajándékokkal lepd meg, stb stb.
Lehet, hogy változókorba lépett? vagy hamarosan fog?
Anyukám is ilyen korban lépett bele.
Nem írtad, hogy van-e gyereketek. Ha nincs, lehet hogy ez nyomasztja, emiatt lelkileg összezuhant. Idő kell, ameddig helyreáll.
Nem tudom, alaphangon tök jól megvagyunk, sokat csókolózunk, öleljük egymást, ő is nagyon keresi a társaságom meg én is az övét, stb... csak akkor van gond amikor szeretkezésre kerülne a sor. Én igyekszem nagyon odafigyelni rá, csak tök tanácstalan vagyok és ez így nem jó. :-(
Nincsen babánk, nagyon szerettünk volna, de nem akart összejönni, és a sorozatos csalódások után úgy döntöttünk, hogy nem próbálkozunk, ha jön akkor jön, ha nem akkor sajnos nem. De ettől én még ugyanúgy imádom őt.

Igaz Én nem élek házas életet, de a nőknél van ilyen.
Nincs kedve hozzá, vagy nagyon sokat stresszel, vagy fáradt.
Én ha későn érek haza, semmi kedvem sincs a szexhez, és a barátommal csak hétvégén szeretkezünk, mert akkor vagyok abba az állapotba, amikor nincs semmi dolgom.
Lehet, hogy nála is ez a gond.
És ha szereti a törődést, akkor miért nem szervezel vmi romantikus programot?
Hétvégén ágyba viszed neki a reggelit.
Vagy valami romantikus vacsora, pezsgőzés a fürőkádba, vagy valami.
legyél kreatív:)

Én a férjemmel vagyok így, hogy vannak hosszabb időszakok, amikor nem akar szerelmeskedni. Én is tudom, hogy nincs senkije, pusztán fáradt. Igaz, hogy elég sokat dolgozik, nekem viszont hiányzik. De ezért nem szoktam vele összeveszni én sem. Nálam is volt olyan időszak, amikor valamiért nem kívántam. Én sem tudtam, hogy miért.
Remélem, hogy hamarosan kiderül, hogy esetleg egy baba-e az oka, hogy nem akar szeretkezni! Őszintén drukkolok nektek! De amíg bújik, csókol, stb. és érzed, hogy szeret, addig ne pánikolj szerintem!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!