Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Emiatt ne érezzem magam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emiatt ne érezzem magam rosszul? (lent)

Figyelt kérdés
Orálisan elégitett ki a barátom és kért egy zsepit h törölgethessen mert nem annyira szereti az ízét(azt mondja savanyú a váladék).ez nomrális,vagy vannak más férfiakk is akik nem szeretik?
2009. júl. 10. 22:29
 1/8 anonim ***** válasza:
persze,h vannak..nyugodj meg..!nemtehetsz róla,h olyan,ha rendesen tisztálkodsz:)
2009. júl. 10. 22:30
 2/8 A kérdező kommentje:
igen persze:)köszönöm:)
2009. júl. 10. 22:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát ezért vannak gátlásaim orális szexkor:(
2009. júl. 10. 22:32
 4/8 anonim ***** válasza:
26%
Bocsi,de a kérdésed utolsó felét nem igazán értem. A férfiak nem szeretik ha olyanok lesznek? Mert ez inkább a nőkre jellemző, hogy nem nyelik le. Igen lehet savanyú. Attól függ, hogy a pasi mit evett, ivott. Ha sőrt akkor még inkább keserű. Ilyenkor ananászt kell innia a pasinak és jó íze lesz.
2009. júl. 10. 22:34
 5/8 anonim ***** válasza:

nincs semmilyen panaszod? krónikus folyás/viszketés/bármi? mert lehet h egy enyhe kis fertőzés a baj forrása

esetleg próbáljátok meg közvetlenül miután zuhanyoztál, olynakor azért mégiscsak frissebb az ember mint ilyenkor nyáron a nagy melegben mondjuk egy óra bkv-zás után...

de az is lehet hogy neked szimplán ilyen az ízed :) ha nincs semmilyen tüneted, akkor nyugodj meg, mindenki más

esetleg próbáljatok meg ízesitett síkosítókat (a meggyes durex szerintem tök jó)

2009. júl. 10. 22:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát nálam is ez a probléma hogy a barátomnak nem tetszik az íze pedig semmilyen fertőzésem sincsen és temészetesen rendszeresen tisztálkodom. Először rossz volt de aztán megértettem hogy ő nem szereti és kicsit rosszul érzem magam hogy én csinálom neki és örömet okozok ami persze jó de ő meg nem viszonozza :S
2009. júl. 10. 23:03
 7/8 A kérdező kommentje:
monnd neki ezt a zsepis módszert,hátha beválik.sok sikert:)
2009. júl. 10. 23:09
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
jaj negyeretk már mindenből azzal h fertőzés, és mennyél orvoshoz, úristen. ezt a felettem író vmelyiknek mondom. a puncinak lehet egykis savanyű mellékíze, és nemkell ehhez se gomba, se fertőzés, se semmise. ugyanis, a punci PH-ja inkább savas mint lúgos. gondolom ezzel újat mondtam a sok mennyél orvoshoz fertőzésed van fanatikusnak.
2009. júl. 10. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!