Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy kell jól masszírozni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell jól masszírozni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

29 éves ffi vagyok, és a kedvesem nagyon szeretne egy erotikusabb masszázst kapni tőlem (már 4 éve együtt vagyunk, ő 32), csak hát én szerintem béna vagyok. De elhatároztam, hogy ma romantikus gyertyafénynél kap egy jó kis masszázst csókokkal fűszerezve ide-oda. Hogyan csináljam, hogy jó legyen neki?

2009. júl. 10. 15:32
 1/3 anonim ***** válasza:

Engem a párom egyszer így masszírozott meg,és hát nagyon nagyon jó érzés volt.

Figyelj ezekre és szerintem hálás lesz érte.

- kellemes halk zene (szaxofon,zongora...)

- jó illatú masszázs olaj (használj bőven)

Ezeket a mozdulatokat alkalmazd felváltva:

simítsd (tenyérrel), dörzsöld (kör-körös mozdulatok), gyömöszöld (kerülve a lapockát), vibrálj (ujjheggyel pl: mintha zongoráznál)

Ne csak a hátára koncentrálj: lábfej,talp,vádli,comb, fenék (itt próbáld türtőztetni magad:))

Suttogj szerelmes szavakat a fülébe.

Hajrá!

2009. júl. 10. 16:14
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a tanácsot, "életet" mentettél. :-)

Csak az a gond, hogy én még régebben elkönyveltem magamban, hogy én ehhez béna vagyok, pedig tudom, hogy a párom mennyire szereti, és 4 év alatt 1x ha megmasszíroztam így talán. De szeretnék változtatni rajta mert megérdemli, hogy azt kapja amit szeret. Remélem, hogy örülni fog neki, én igyekezni fogok, hogy kellemes legyen neki. :-)

2009. júl. 10. 16:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát szerintem..., csináld azt, hogy előszök a halántékát jó kellemesen masszírozd szét neki.

Attól ellazul. Utána a mellét. Olajos kézzel, masszázsolajjal. A mellbimbó környékén a legérzékenyebbek. Meg is keményedik nekik ha masszírozzák nekik !

Utána ne a nemi szervére menj, hanem, egy kicsit a lábfejét, a talpát !!!!!

A belső bokájuk alatti rész az érzékeny pontjuk. Aztán, a csípőjét és a hasát de a köldököt ne érintsd.

Utána haladj egyre lejjebb a hüvely felé ! Csippentsd a két ujjad közé a csiklóját és morzsolgassad gyöngéden. De azt már nagyon élvezni fogja. Ne hagyd hogy gyorsan elélvezzen. Húzd ameddig csak lehet az idejét. Amikor már nem bírja tovább akkor elélvez a párod és orgazmusa lesz...! Figyeld hogy hogy veszi a levegőt, és mondd neki h. próbáljon egyenletesen, mélyen, nyugodtan lélegezni.Úgy csináld, hogy vissza bírja tartani, és széplassan belepirosodjon az arca, belevörösödjön. Ha belecsókolsz a köldökébe, akkor beremeg az biztos ...!!! Sok sikert !!!

2011. márc. 6. 05:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!