Tényleg masszírozni kell a mellett és a bimbót terhesség alatt?
én úgy tudom az elindíthatja a méhtevékenységet, az az a szülést...
bocsi ha nem jól írta,m, de én íg tudom
Szerintem kimondottan tilos, de mindegy!
Pontosabban, szülésbeindító praktikák közt tartják számon a mellbimbó masszírozását, ingerlését, mert oxitocint vált ki a szervezetben, ami ugye méhösszehúzódást idéz elő, aza a szülés beindulását.
Én, amikor már 3 napja túlhordtam, akkor egyik este nagyon kikészültem, mert annyira szültem volna már, akkor csináltam ilyesmit. Hogy attól-e, de másnap megindult a szülés.
NEM SZABAD!!! Így a terhesség vége felé nagyon nem szabad, mert beindíthatja a szülést.
3 gyerekes anyuka
Jól mondták az anyukák, nem szabad!
Egyes nst vizsgálatoknál kell, amikor pl a bab lusta, hogy "megmozgassa", de akkor is finoman, mert valóban méhösszehúzódást okozhat.
Általában azoknak ajánlják már, akik a 3.trimeszter végén vannak, és esetleg túlhordták már a babát vagy szeretnék, ha hamarosan megindulna a szülés, de azt sem otthon, hanem már benn a kórházban javasolt inkább!
Ne haragudj, de ez őrületes csacsiság, nem tudom, ezt tanítják valahol, vagy honnan jött?
-egy szülésznő-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!