Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha a páromnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a páromnak más lányok jobban tetszenek mint én?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 17 éevs lány vagyok párom 19! 9 hónapja avgyunk együtt szeretjük egymást, alig veszekszünk szonban van a haverjának a csaja.... és megnéztük együtt myvipen és megkérdeztem tőle még régebben hogy jobabn tetszik mint én? és nem válaszolt csak annyit mondot th engem szeret és ez a lényeg! azóta is megnézem a lánynak a képeit és elkap a sirás h milyen szép lány ...és mégis velemvan aki közel sem áll hozzá:S:S:S nagyon rosszul esik:S mit tegyek? segitsetek mert meghalok:S
2009. júl. 9. 21:36
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! megprobálok elgondolkozni ezen és másképp látni a helyzetet...
2009. júl. 9. 21:46
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
jól értettem? az a gond, hogy van egy lány, aki szerinted csinossabb nálad és mégis veled van? ;)
2009. júl. 9. 21:46
 13/21 A kérdező kommentje:
van egy lány akire akkor tlaáltunk rá amikor nézegettük a párommal a myvipen az ismerősöket és mondta h milyen szép lány..és megkérdeztem tőle h jobban tetszik mint én? és mondta h igen de engem szeret és ez a lényeg! Azóta is bánt a dolog és ezért krédeztem a véleményeteket erről a dologról!
2009. júl. 9. 21:48
 14/21 anonim ***** válasza:
Nincsen semmi baj, talán csak egy kis féltékenységet próbált kelteni, ami rosszul sült el. Nameg szerinted ha valóban annyival jobban tetszene neki más, mint te, akkor veled lenne? Van benned valami olyan, amit számára csak te tudsz megadni, más nem :) És ezt hívjuk az ember értékeinek, nem a jól sikerült fotókat :) Nyugodj meg, téged szeret és veled is fog maradni :)
2009. júl. 9. 21:50
 15/21 anonim ***** válasza:
26%

Ilyen buta kérdéseket..

Az a problémád, hogy létezik olyan nő a Földön, aki szebb nálad?

Jaj, szegény kislány nem a legszebb a világon, és a barátja, a szemét állat.. félig meddig ŐSZINTÉN válaszolt, vagyis inkább őszintén nemválaszolt.

2009. júl. 9. 21:55
 16/21 anonim ***** válasza:
Na igen, a másik dolog meg az: ha csak fotón láttátok, ne legyél benne olyan biztos, hogy élőben is szebbnek találná nálad. Van, akiről iszonyú jó képek készülnek, de a valóságban közel sincs a fotóhoz. Van olyan ismerősöm, aki imád neten ismerkedni mert tapadnak rá a pasik, de sosem jött még össze egy ilyen kapcsolata sem, mert ha találkoznak...
2009. júl. 9. 21:59
 17/21 A kérdező kommentje:
HA nem tetszik a kérdésem "drága" válaszoló nem kell irni!! A többieknek köszönöm!
2009. júl. 9. 22:12
 18/21 anonim ***** válasza:

Pár év és megtanulod, hogy a saját érdekedben milyen hülye kérdéseket ne tegyél fel a párodnak...

22/L

2009. júl. 9. 22:32
 19/21 anonim ***** válasza:
Nem tudom én teljesen máshogy látom a dolgot.Lehet,hogy csak az én hóbortom.Ha valaki szerelmes a párjába,és tényleg szerelemmel szereti,akkor nem mondd ilyen megjegyzéseket,sőt még nem is gondol rá.Elvileg ha valaki szerelmes,akkor a másik embert látja a legtökéletesebbnek,legalábbis a saját tapasztalataim alapján.Nem biztos,hogy beképzeli magának ezt a dolgot.Természetes,hogy rosszul esik Neki,kinek ne esne rosszul?!Optimistának kell látni a világot,én is optimista vagyok,de mi van akkor,ha a haver csaja csak azért nem jön képbe,mert a haveré?Vagy mi van akkor,ha nem is annyira szerelmes már ez a fiú?Tényleg Isten adja,hogy ne így legyen,és legyetek még együtt sok-sok ideig,de én több,mint valószínű,hogy elgondolkodnék ilyen eshetőségeken is.
2009. júl. 9. 23:55
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem minden a külső, és a szépség amúgy is belülről fakad:)
2009. júl. 9. 23:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!