Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a páromnak más lányok jobban tetszenek
mint én?
Ezt o mondta,vagy te kepzelted be magadnak?
2009. júl. 9. 21:38
2/21 A kérdező kommentje:
Tudom h jobban tetzik neki mert mondta.... de aztmondta ne foglalkozzak vele mert engem szeret!
Beképzeli magának,ami ismerős! Figyelj! Én is ugyanígy vagyok,ahogy Te!Én is szebbnek látom a volt barátnőjét,mint magamat.És láss csodát:Velem van!Engem szeret!Én kellek neki!(Miattam szakított a lánnyal!) Ezt jegyezd meg,ez a legfontosabb! Szeret téged,veled van!!!!
2009. júl. 9. 21:41
Ismered azt a mondást, hogy a szerelem vak?
Aki szerelmes, nem törődik azzal, hogy vannak esetlegesen szebb, csinosabb lányok, mert az ő életének a szerelme ad értelmet.
Mondom ezt úgy, hogy 6 és fél éve vagyok barátnőmmel, és még mindig majd megveszünk egymásért...
3,5éve van barátom és megnéz más csajokat! ez sztem természetes a pasiknál! Téged szeret, veled van és ez a lényeg! Ha tisztességes kereteken belül van(és ez még az), akkor ne izgulj!
Inkább örülj, te lány, hogy veled van. :-) Szépnek lát ő téged, ne aggódj, hsiezn téged szeret, nem azt a másikat.
A férfiaknak is van szeme, tudják, mi a szép. Neked is van szemed, te is meglátsz más fiúkat is, filmsztárokat is, tudod értékelni a szépet. Ez mindig így lesz, amíg a vilég világ, hogy a pasik megfordulnak az utcán egy szép nő után. Na és? Nem az a lényeg, hol éhezik meg, csak otthon lakjon jól, ha érted, mire gondolok. ;-)
2009. júl. 9. 21:42
Szerintem ha teged szeret akkor nincs baj,fogadd el,szerintem minden pasinak azert megakad mas csajon a szeme.Huseget fogadtatok egymasnak nem pedig vagsagot,nem igaz?fel a fejekkel!
2009. júl. 9. 21:43
8/21 anonim válasza:
Benne van a válasz a kérdésedben.
Téged szeret.
Ne aggódj ,ne becsüld le magad, lehet h neked olyan értékeid vannak amienek a másik csajnak nincsenek. Legyen egy kis önbizalmad, és szeresd a barátod, és ne féltékenykedj oktalanul!!
2009. júl. 9. 21:43
Ha tényleg szeretsz valakit, azt szebbnek látod annál, mint amennyire objektíven szép. Én voltam szerelmes kifejezetten hülye fejű csajba is, miközben láttam, hogy valójában távolról sem szép. Ráadásul én sem vagyok szép, azt mégis mindíg oda voltak értem a nők:) A megfejtés annyi, hogy mindenkinél van szebb, tárgyilagosan nézve jobb alakú, szebb arcú nő vagy izmosabb jóképűbb fiú de a szerelem más tészta. Ha csak ezen múlna, kVrva nagy baj lenne és valójában a világ legszebb nője szeretné csak a világ legjobb pasiját. Ez ugye hülyeség:) Nem beszélve arról, hogy főként a fiúknál mindent elronthat ha nyámnyila kis ratyi a természete, míg a nőknél is ha buta ringyó. Szóval fogadd el, hogy vannak nálad jobb nők de ha szeret, akkor te kellesz neki. Ha meg is dugná az x-y nőt, akkor is téged szeret. Ez persze nem feltétlen van így de attól semmiképp sem pártol át máshová, mert az a csaj esetleg szebb ha más dolgokban kevésbé passzolnak össze.
2009. júl. 9. 21:44
Nem lehet, hogy csak beképzeled magadnak az egészet? Azt, hogy "sehol sem vagy hozzá képest"? És mi van akkor ha szép az a lány és ezt a barátod is elismeri? Hidd el, ha iszonyat gyönyörűnek látnád magad (mert most is az lehetnél, ha jobban bíznmál magadban, hisz a magabiztos boldog lányok akkor is szépek, ha vannak hibáik - hibája meg minden lánynak van) a barátod akkor is szépnek látná a másikat. És ezzel nincs is baj. Az én barátom szerint gyönyörű vagyok, mégis megbeszéljük, hogy ez a lány neki tetszik, ennek szép az arca, annak hű de jó az alakja, amannak jók a mellei. Én sem örülök, de legalább tudom... Ez még nem megcsalás, és amíg veled van, téged szeret, ez nem baj.
2009. júl. 9. 21:45
Kapcsolódó kérdések: