Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 40-nes csajok adtok tanácsot?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40-nes csajok adtok tanácsot?

Figyelt kérdés
a férjemmel heti 2-3 alkalommal vagyunk egyutt,én többször kivánnám,de ö nem. bevetni ezt azt abbol már kinöttunk,én valami ajzo teára vagy valamire gondolok,tudtok valamit
2009. júl. 9. 13:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
19:56: Az első hozzászóló vagyok és ki kell, hogy ábrándítsalak. Van még pár olyan tulajdonságom amire látatlanban azt mondták, hogy mennyire szerencsés az aki mellettem van. Gyakorlatilag alig értékelték azok akik mellettem voltak. Semmit nem segít a boldogság megtalálásához, annál több kínt okoz, hogy nem tudom saját magamat adni 100%-ig.
2009. júl. 9. 21:33
 12/18 anonim ***** válasza:
Miért nem tudod magad adni 100%-ig? Ha ez tényleg így van, akkor olyan lányt keress, aki mellett önmagad lehetsz, aki mellett kiteljesedsz, aki értékel, elfogad, tisztel, becsül.
2009. júl. 9. 21:47
 13/18 anonim ***** válasza:
Megint lemaradt: a 24 éves lány vagyok.
2009. júl. 9. 21:49
 14/18 anonim ***** válasza:
Én meg a 42 éves nő vagyok. Nos, nagyon nehéz olyan partnert találni, akivel a legtöbb dologban megvan az összhang, főleg már ebben a korban. És az ember sajnos beletörődik abba, ami van, mert tart tőle, hogy még rosszabb is jöhet...Csak éppen így boldog nem lesz, ez tiszta sor.
2009. júl. 9. 22:08
 15/18 anonim ***** válasza:
Én ezt nem értem... Inkább vállaljátok a lemondást, minthogy teljes életet éljetek? És ha rosszabb jön? Előfordul. Akkor is van még lehetőségetek váltani, kilépni. Tudom, ahogy halad az idő egyre korlátolódnak a lehetőségek is, én mindkét oldalt megértem, és sajnos azt kell mondjam, én is kilépőfélben vagyok egy 5 éves kapcsolatomból... Hasonló okok miatt.
2009. júl. 9. 22:17
 16/18 anonim ***** válasza:
24/lány. ígérem ez volt az utolsó, h lehagytam
2009. júl. 9. 22:18
 17/18 anonim ***** válasza:
74%

Benne maradnak bizony. Én is volt már, hogy bent ragadtam egy ilyen kapcsolatban, mert idővel az embernek nincs kedved válogatni. Számolatlanul ismerkedni, randizni, bemutazkozni a szülőknek, nagyszülőknek, hozzászokni az allűrjeikhez, alkalmazkodni az egész családhoz, együtt élni X évet, aztán minden felborítani, iszonyatos fájdalommal szakítani, elosztani mindent, szétközltözni és újra kezdeni.

Ráadásul a legtöbben 40 körül már sokkal többre értékelik a biztonságot a tökéletességnél.

Én még nem tartok itt, mivel csak 32 vagyok, de már érzem az előszelét ennek. Valaki olyanra vágyom akivel leélhetem az életemet.

2009. júl. 9. 22:23
 18/18 anonim ***** válasza:
Lemaradt: első hozzászóló voltam. :)
2009. júl. 9. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!