Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 40-nes csajok adtok tanácsot?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40-nes csajok adtok tanácsot?

Figyelt kérdés
a férjemmel heti 2-3 alkalommal vagyunk egyutt,én többször kivánnám,de ö nem. bevetni ezt azt abbol már kinöttunk,én valami ajzo teára vagy valamire gondolok,tudtok valamit
2009. júl. 9. 13:19
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%

Én ugyan nem csaj vagyok, de a barátnőm kb. egyidős veled. Egy éve vagyunk együtt és pont azt élem át amit te, csak a másik oldalról.

Sajnos sok jóval nem tudlak bíztatni, nekem legalább annyi előnyöm van, hogyha a kezdeményezek, akkor hagyja magát, de teljesen passzív, így nem egy nagy élmény.

Számtalanszor beszéltünk róla, már szakembernél is jártunk, mindhiába.

Nem tudom mit próbáltál ki, gondolom ismered a férjedet mint a tenyered, de azért nyomozz még egy picit, hátha van olyan perverziója, olyan gyenge pontja, ahol meg tudnád fogni. A pasikat csak meg kell vezetni és rögtön kezesbárányok lesznek.

Ha már mindent kimerítettél, akkor viszont nem marad más megoldás, csak a szerető. Ekkor viszont ne legyen lelkiismeret furdalásod. Te mindent megpróbáltál és nem egészséges lemondani ilyen szinten.

Én is sokat gondolkozok ezen mostanában, rengeteg dilemmával. Ha gondolod keress meg magánba.

2009. júl. 9. 13:25
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Én 42 vagyok, a párom 50 (de nagyon fiatalos!!)és max. hetente egyszer kívánja, pedig nem élünk együtt. Nem is a gyakoriság a gond, hanem a spontanaitás teljes hiánya. Mindíg ugynazok az előkészületek, mindíg ugyanúgy, pedig én már anyira szeretném, hogy néha csak úgy "elkapjon", mert megkívánt. Na, ilyen soha nincs, pedig maximálisan adok magamra minden egyes találkozáskor és mivel ez már egyre rosszabb, épp most vesztünk össze elég csúnyán (nem csak ez miatt persze). Az kilőve, hogy én kezdeményezzek bármilyen módon, mert akkor végképp veszve van a dolog, olyankor biztos hogy nem lesz szex, inkább hazamegy... Most erre mit mondjak..??
2009. júl. 9. 13:31
 3/18 A kérdező kommentje:
mi is 1éve vagyunk egyutt,és már majdnem hogy elegem van a probálgatásokbol.Ö simán el is utasit vagy bele alszik az én kezdeményezésembe.
2009. júl. 9. 13:31
 4/18 A kérdező kommentje:
én is ezt szeretném hogy spontán lenne,hogy megkiván és már attol izgalomba jövök ahogy rám néz.
2009. júl. 9. 13:34
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor most mondhatnám, hogy "közös baj fél öröm", de sajna ettől nem leszünk boldogabbak...
2009. júl. 9. 13:38
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Én meg az első hozzászóló vagyok és arra vágyok, hogy állandóan megőrítsen a szexi ruhákkal, a viselkedésekkel, hogy használja ki az összes gyenge pontomat, stb...

Meg akarok érte őrülni, azt akarom, hogy lássa rajtam mennyire kívánom.

Most jól kipanaszkodtuk magunkat hárman. :)

2009. júl. 9. 13:40
 7/18 A kérdező kommentje:
Hát igen pansz,de talán nem panasznak kéne lenni hanem a megoldást keresni:))
2009. júl. 9. 13:42
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy a férfiak nemi vágya az életkor előrehaladtával csökken, de a nőké meg gyakran nő...

Maszturbálj. Nekem 30 évesen se jut több a hasonkorú páromtól, de annyit megtanultam, hogy nem lesz jobb, ha zalkatom vele. Ő tudja, hogy én gyakrabban szeretném, de magát akkor se tudja megerőszakolni. Megtanultam élvezni azt, ami jut, cserébe azzal vígasztalommagamat, hogy legalább a minősége jó. :-) Párom ugyanis gyakran kezdeményez, néha a legváratlanabb időpontokban (pl délután).

A párod tesztoszteronszintjét kicsit feljebb viheti a cink, amiből nagyon sok van a tokmagban. Tökmagos kenyeret, tökmagolajos salátát javaslok, illetve Mars-cseppet. (boiboltban, drogériákban kapható.)

2009. júl. 9. 13:46
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Bár nem vagyok 40-es, de volt már nekem is ilyen barátom. A nők lapja cafén viszonylag jó szakértők vannak a témával kapcsolatban, ott olvastam a "Férfi cseppekről", azt hiszem gyógyszertárban lehet kapni , van női válétozata is.

Első hozzászóló: én megőrülnék, ha ilyen kedvesem lenne, el sem hiszem, hogy a barátnőd nem indul be rád! Ha ezeket személyesen is elmondod neki, akkor meg pláne nem értem a csajt. Én elolvadnék...

2009. júl. 9. 19:56
 10/18 anonim ***** válasza:
72%
Utolsó vagyok : ez lemaradt: 24/lány
2009. júl. 9. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!