Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-nes csajok adtok tanácsot?

Én ugyan nem csaj vagyok, de a barátnőm kb. egyidős veled. Egy éve vagyunk együtt és pont azt élem át amit te, csak a másik oldalról.
Sajnos sok jóval nem tudlak bíztatni, nekem legalább annyi előnyöm van, hogyha a kezdeményezek, akkor hagyja magát, de teljesen passzív, így nem egy nagy élmény.
Számtalanszor beszéltünk róla, már szakembernél is jártunk, mindhiába.
Nem tudom mit próbáltál ki, gondolom ismered a férjedet mint a tenyered, de azért nyomozz még egy picit, hátha van olyan perverziója, olyan gyenge pontja, ahol meg tudnád fogni. A pasikat csak meg kell vezetni és rögtön kezesbárányok lesznek.
Ha már mindent kimerítettél, akkor viszont nem marad más megoldás, csak a szerető. Ekkor viszont ne legyen lelkiismeret furdalásod. Te mindent megpróbáltál és nem egészséges lemondani ilyen szinten.
Én is sokat gondolkozok ezen mostanában, rengeteg dilemmával. Ha gondolod keress meg magánba.

Én meg az első hozzászóló vagyok és arra vágyok, hogy állandóan megőrítsen a szexi ruhákkal, a viselkedésekkel, hogy használja ki az összes gyenge pontomat, stb...
Meg akarok érte őrülni, azt akarom, hogy lássa rajtam mennyire kívánom.
Most jól kipanaszkodtuk magunkat hárman. :)

Az a baj, hogy a férfiak nemi vágya az életkor előrehaladtával csökken, de a nőké meg gyakran nő...
Maszturbálj. Nekem 30 évesen se jut több a hasonkorú páromtól, de annyit megtanultam, hogy nem lesz jobb, ha zalkatom vele. Ő tudja, hogy én gyakrabban szeretném, de magát akkor se tudja megerőszakolni. Megtanultam élvezni azt, ami jut, cserébe azzal vígasztalommagamat, hogy legalább a minősége jó. :-) Párom ugyanis gyakran kezdeményez, néha a legváratlanabb időpontokban (pl délután).
A párod tesztoszteronszintjét kicsit feljebb viheti a cink, amiből nagyon sok van a tokmagban. Tökmagos kenyeret, tökmagolajos salátát javaslok, illetve Mars-cseppet. (boiboltban, drogériákban kapható.)

Bár nem vagyok 40-es, de volt már nekem is ilyen barátom. A nők lapja cafén viszonylag jó szakértők vannak a témával kapcsolatban, ott olvastam a "Férfi cseppekről", azt hiszem gyógyszertárban lehet kapni , van női válétozata is.
Első hozzászóló: én megőrülnék, ha ilyen kedvesem lenne, el sem hiszem, hogy a barátnőd nem indul be rád! Ha ezeket személyesen is elmondod neki, akkor meg pláne nem értem a csajt. Én elolvadnék...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!