Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehet valami bajom? Csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valami bajom? Csak azoktol kerdem akik szoktak anal sexet csinalni. Bovebben lent!

Figyelt kérdés

Milyen gyakran szoktatok csinalni anal sexet??LEtt mar vmi bajotok pl eszrevetettek h valami baj van a zaroizmaitokkal?Kor?NEkem a baratom betette egyszer de fajt es nem hagytam minden alkalommal fog fajni?es amugy elvezitek jo erzes??

Koszonom elore is:):)

2009. júl. 9. 09:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
58%
11:38-asnak: nem a párodtól kapnál el valamit, hanem a végbeledben található hemzsegő baciktól. Azért nem jó, ha kakisan a nunidba rakja. Ugyanígy a farkának se jó a bacis feneked, de szerintem ott sokkal kevesebb a fertőzés veszély, mint a nuniban.
2009. júl. 9. 11:42
 12/21 anonim ***** válasza:

ma 11:38

a végbél tele van baktériumokkal. súlyos betgséget összeszedhetsz, ha utána azok a hüvelybe kerülnek. kérdezz csak meg a egy dokit.

2009. júl. 9. 11:43
 13/21 anonim ***** válasza:
2009. júl. 9. 11:46
 14/21 anonim ***** válasza:
11:38 vagyok...igen,énis olvastam már rengeteg cikket ebben a témában,de még mindig a saját testemre hallgatok,ami azt mondja hogy ez nekem jó,örömet okoz...és az ellen ami jó,nem fogok tenni,legyen továbbra is jó...
2009. júl. 9. 11:50
 15/21 anonim ***** válasza:

Hát én egyszer csináltam, nekem csak úgy "becsusszant", picit fáj de nem volt lényeg, viszont utána nagyon lassan tudtam leülni, szúrt a pocim és nagyon enyhe szorulás... DE közben nagyon jó volt. Mondjuk mi pont azért csináltuk mert már nem volt gumi, de a párom minden érintkezés elött meg mossa magát, szóval nem volt gond.

Változó...

2009. júl. 9. 12:11
 16/21 anonim ***** válasza:
69%

Épp ezért kell mindig elölről hátrafelé kitörölni a feneket székelés után, nehogy besodorjunk oda valami baktériumot, amitől csak úgy hemzseg a széklet és a végbél.

11:38-as cserélgetős: nem tudhatod, nem szereztél-e máris egy jó súlyos fertőzést magadnak. Ezek akár tünetmentesek is lehetnek, és a méhnyakon feljutva a kismedencébe akár meddőséget is okozhatnak: összenövéseket a petevezőben és a petefészekben, hegesedést a méhfalon, hogy csak pőrat említsek.

Ha meg a pasid gumi nélkül berakja, ugyanúgy fertőzést kaphat el a te székletedtől, a te végbeledtől, illetbe a végbélben meglapuló székletmaradványoktól. Súlyos felelőtlenség és még súlyosabb tudatlanság.

A ti dolgotok, hogy a saját testetekkel mit csináltok, de ne reklámozd, kérlek, a rossz példát.

2009. júl. 9. 12:44
 17/21 anonim ***** válasza:
Igen, most meg jöhet ez a gyerekes a lepontozás, mintha nem lenne hasznos, amit írtam. Hagyjuk már... Aki nem hiszi, járjon utána nőgyógyásznál, andrológusnál, urológusnál, vagy szimplán a házidokinál, esetleg interneten. Jó fertőződést!
2009. júl. 9. 14:27
 18/21 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen..annyi fele velemenyt kaptam most eleg lesz eldontsem h ha a baratom akarja akkor hagyam h anal utan tegye a puncimba vagy nem?nah az lesz a legjobb ha az anal sexet kitorlom a fejebol...:-<koszonom megegyszer:*
2009. júl. 9. 17:29
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Az az egy biztos: anál után ne tegye a puncidba a kakás farkát. Gondolj bele: ami a végbeledben van rengeteg baci, az bemegy az érzékeny hüvelyedbe, méhedbe. Ez egyértelműen ROSSZ. Legyen vagy csak anál, vagy csak dugás, de a kettő váltogatva NE, max ha rendesen lemossa anál után.
2009. júl. 9. 20:39
 20/21 anonim ***** válasza:
Anál után nem szabad betenni a punciba! A végbél és maga a bélrendszer tele van baktériumokkal, nem hiába hívják salakanyagnak.... Ha ezek a bacik bejutnak a hüvelybe és ott szaporodnak tovább (már pedig szaporodnak, mert a hőmérséklet és maga a hely is kedvez nekik) nagyon csúnya és tartós fertőzéseket lehet összeszedni. Gondolom nem szívesen megy senki nőgyógyászhoz ezzel a problémával, hogy análszex után a párom bedugta a puncimba.. :D
2009. júl. 9. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!