Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valami bajom? Csak azoktol kerdem akik szoktak anal sexet csinalni. Bovebben lent!
Milyen gyakran szoktatok csinalni anal sexet??LEtt mar vmi bajotok pl eszrevetettek h valami baj van a zaroizmaitokkal?Kor?NEkem a baratom betette egyszer de fajt es nem hagytam minden alkalommal fog fajni?es amugy elvezitek jo erzes??
Koszonom elore is:):)

ma 11:38
a végbél tele van baktériumokkal. súlyos betgséget összeszedhetsz, ha utána azok a hüvelybe kerülnek. kérdezz csak meg a egy dokit.

Hát én egyszer csináltam, nekem csak úgy "becsusszant", picit fáj de nem volt lényeg, viszont utána nagyon lassan tudtam leülni, szúrt a pocim és nagyon enyhe szorulás... DE közben nagyon jó volt. Mondjuk mi pont azért csináltuk mert már nem volt gumi, de a párom minden érintkezés elött meg mossa magát, szóval nem volt gond.
Változó...

Épp ezért kell mindig elölről hátrafelé kitörölni a feneket székelés után, nehogy besodorjunk oda valami baktériumot, amitől csak úgy hemzseg a széklet és a végbél.
11:38-as cserélgetős: nem tudhatod, nem szereztél-e máris egy jó súlyos fertőzést magadnak. Ezek akár tünetmentesek is lehetnek, és a méhnyakon feljutva a kismedencébe akár meddőséget is okozhatnak: összenövéseket a petevezőben és a petefészekben, hegesedést a méhfalon, hogy csak pőrat említsek.
Ha meg a pasid gumi nélkül berakja, ugyanúgy fertőzést kaphat el a te székletedtől, a te végbeledtől, illetbe a végbélben meglapuló székletmaradványoktól. Súlyos felelőtlenség és még súlyosabb tudatlanság.
A ti dolgotok, hogy a saját testetekkel mit csináltok, de ne reklámozd, kérlek, a rossz példát.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!