Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valami bajom? Csak azoktol kerdem akik szoktak anal sexet csinalni. Bovebben lent!
Milyen gyakran szoktatok csinalni anal sexet??LEtt mar vmi bajotok pl eszrevetettek h valami baj van a zaroizmaitokkal?Kor?NEkem a baratom betette egyszer de fajt es nem hagytam minden alkalommal fog fajni?es amugy elvezitek jo erzes??
Koszonom elore is:):)

Anális szextől lehet bajod, ha túl sokszor csinálod, de ahhoz heti több alkalom kell. Az, hogy néha bedugja a popsiba a barátod nem okoz semmilyen problémát.
Azért fájt, mert a barátod túl gyorsan tette be. Nagyon fontos, hogy lassan tolja és használjon bőven sikosítót. Türelem. Ha így tesz és fel is izgat előtte, akkor nem fog fájni, inkább élvezetes lesz.
KOszonom szepen:):)
es meg annyit csatolnak a kerdesemhez h muszaj ovszert hasznalni?es anal utan a huvelybe mar ne tegye be?

Igen az fontos, hogy anális után ne tegye be hüvelybe.
Óvszert pedig a saját jól felfogott érdeketek miatt használjatok. Van aki nem használ, de az fertőzésveszélynek teszi ki magát.

muszáj az ovyzer mert elkaphat fertözéseket a popsidbol ...!
és nem hinném hogy jo ötlet lenne utánna a puncidba dugni cseréjen gumit és ugy lehet de nem hiszem hogy hiányzik neked vagy neki vmi jo kis fertözés

először is fel kell készülni az anaális szexhez. nem szabad máról holnapra, ez egy hosszabb folyamat, eltarthat akár 2-3 hétig is. először csak lassan, óvatosan csak 1 ujjat szabad enyhén betolni, a következő alkalommal lehet mélyebbre, aztán jöhet az enyhe masszírozás, aztán jöhet a második ujj stb. a végén jöhet a hímvessző. mindig kell bőven sikosítót hasznalni és NAGYON oda kell figyelni a higéniára.
a lánynak el kell lazítania az izmait, különben fájdalmas, a fiúnak oda kell figyelni és leállni, ha a lánynak fájdalmas lenne (ez persze mindenre vonatkozik)
ha ezeket megfogadjátok, akkor nagyon elvezetes tud lenni.
sok sikert!

Hát nálunk máról holnapra ment a dolog, nem volt tágítás meg sikosító se, csak türelem. Óvszert sem használnuk, eddig nem lett belőle baj, szerintem ezután se lesz, miért lenne, nem sebes a párom farka.
Szerintem nem kell túlreagálni a dolgot, hogy milyen nagy dolog, hujuj. Persze, valaki fél tőle és nem tudja elereszteni magát, annak jobb, ha minden feltétel adott.

mi se használunk gumit,és simán cserélgeti hogy mikor melyik lyukba dugja...2 éve ez megy,hetente-kéthetente minimum,és se neki se nekem nem lett még semmi bajom...
sikositot használunk,a gumi viszont illuzioromboló...
nem csaljuk meg egymást,igy nem vagyunk betegek,nem kaphatok el semmit,az meg hülyeség,h ha gumi nélkül belémdugja ,akkor jujj milyen fertőzés...egészséges embertől nem kap el semmit...
22/L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!