Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szex után nyomaszt a dolog....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex után nyomaszt a dolog. Miért van ez?

Figyelt kérdés
A barátomat néha szoktam kérni, hogy kicsit legyen "vadabb"...olyankor meghúzza a hajam kicsit,és ő is durvább (de itt nem kell ostorra meg stb..gondolni)ez nekem nagyon jó,de miután lement a menet úgy érzem egy hülye k.rva vagyok.És, hogy ő is ezt gondolja rólam.Mitől érzem így?
2009. júl. 9. 06:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ez olyan lehet mint amikor maszti után rossz érzésed van az első alkalmakkor:) De igazából az is hülyeség ezért gondolom hogy neked sem kell foglalkoznod ezzel.Én is szeretem az ilyen dolgokat de még sosem volt rossz érzésem utána:) Ha neked erre van szükséged és a barátod nem bánja főleg ennyi idő után nyugodtan lehet ilyet játszani:) Pusz:)
2009. júl. 9. 12:59
 12/12 anonim ***** válasza:

Előző hozzászólónál a pont! :D

Ameddig csak a pároddal "k*rváskodsz" és nem lépsz félre addig nem gondolja rólad a barátod hogy k*rva vagy.

Szexelj illetve szeretkezz vele úgy ahogy jól esik és neki is jól esik!

Szerintem a "k*rvás" belevaló csajok izgatók az ágyban ;)

-egy pasi

(istenem... ki találta ki ezt az idióta automata trágárság szűrő dolgot... a szexualitás résznél jó lenne elhagyni mert már unom átírogatni a dolgokat. 18 év feletti résznél hagy nevezzem már nevén a dolgokat...)

2009. júl. 9. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!