Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szex után nyomaszt a dolog....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex után nyomaszt a dolog. Miért van ez?

Figyelt kérdés
A barátomat néha szoktam kérni, hogy kicsit legyen "vadabb"...olyankor meghúzza a hajam kicsit,és ő is durvább (de itt nem kell ostorra meg stb..gondolni)ez nekem nagyon jó,de miután lement a menet úgy érzem egy hülye k.rva vagyok.És, hogy ő is ezt gondolja rólam.Mitől érzem így?
2009. júl. 9. 06:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
25%
Mazochista hajlamaid vannak talán?
2009. júl. 9. 06:49
 2/12 anonim válasza:
58%
Talán lelkiismeret furdalásod van, mert belűl úgy érzed hogy nem ez lenne a helyes. El is nyomhatod,de halgathatsz is rá. Nekem visszatekintve az életemen, sok olyan dolgot tettem, ami akkor jó volt és élvezetet nyújtott,de koránt sem az egészséges felnőtté válásban segített. Eléggé a két végén égettem a gyertyát, tehát van némi tapasztalatom (speciel ez a dolog sosem vonzott). Mindenhonnan az folyik hogy élj szabadon, csinálj amit akarsz, de tudod van az ember, aki sztem nem csak egy húsdarab,hanem más mint a többi élőlény itt a földön. Szóval sztem ezen a területen is én javaslom halgass csak arra a hangra, ami nem feltétlen ugrál örömében ezek után a dolgok után.Elvégre lehet hogy jó egy nagy zabálás,de ha utánna elrontod a gyomrod, akkor mi értelme volt az egésznek. Csak magadnak ártasz.
2009. júl. 9. 07:00
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok mazohista,nem erről van szó.Olvasgattam, hogy többen szeretik a csúnya beszédet szex közben stb...csak,hogy ettől én utána rosszul érzem magam,holott közbe pedig jó..mert felizgulok tőle.
2009. júl. 9. 07:04
 4/12 anonim ***** válasza:
Én is szeretem az ilyen dolgokat, hajtépés, kicsit vadabban, meg imádom a kikötözést is:) De én nem érzem magam ribancnak. Nem minden második csávóval csinálom, érted... Hanem csak a barátommal:)
2009. júl. 9. 08:16
 5/12 A kérdező kommentje:
mondjuk igen én sem minden sráccal..sőt még soha nem feküdtem a barátomon kivűl senkivel össze.amugy meg már 4 éve együtt vagyunk...
2009. júl. 9. 08:22
 6/12 anonim ***** válasza:
Előző vagyok:) Nem baj, hogy neked ez tetszik:) Nem kell, hogy emiatt lelkiismeret furdalásod legyen. Ha neked így jó, akkor így jó:) Jaaa és az meg hülyeség, hogy a barátod ribancnak nézne emiatt. Ettől főleg ne tarts:) Oké??
2009. júl. 9. 08:27
 7/12 A kérdező kommentje:
oké:)
2009. júl. 9. 08:41
 8/12 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem baj, hogy ilyen vagy. Azért nyomaszt, mert beléd van nevelve, hogy jó kislány légy, de hidd el, hogy mindenkinek van valami perverziója. Nekem kb. egy tucat és valamikor sokat paráztam rajta, betegnek éreztem magam, stb... Aztán rájöttem, hogy ez teljesen normális és ezek tök jó dolog!

Örülj neki, hogy mégegy dolog ami neked örömöt okoz és engedd szabadjára magad, tombolj, légy szenvedélyes és élvezd ki minden pillanatát!

2009. júl. 9. 09:06
 9/12 anonim ***** válasza:

én is imádom ha szex közben tépi a hajam meg harabdál de csak ugy finoman...! eleinte nem akarta mert azt mondta h szeret és nem akar fájdalmat okozni de meg beszéltem vele hogy ez nekem örömöt okoz!

és már öt is nagyon felizgatja ha a nyakát harabdálom! mikor már mindjárt elmegy külön kéri hogy harapjam ezzel nincs probléma csak beszéld meg vele én is azt tettem

2009. júl. 9. 09:46
 10/12 Manócska'90 ***** válasza:

Szia!

Hallottad már?:

A nő társaságban legyen úrinő, a konyhában szakács, az ágyban pedig k*rva!

Úgyhogy azért, mert kicsit vadabban szereted, ne érezd rosszul Magad, főleg, ha a pasidnak sincs ellenére! :)

2009. júl. 9. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!