Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól döntöttem? Ti melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
Van két lány X és Y. X-17 éves Y-20. X szeretné hogyha kényztetném őt. Y pedig szeretkezni szeretne velem. X-et régebbóta ismerem és mellette döntöttem és csak én adnák de nemkapnák semmit cserébe de akkor is boldogítana. Y-t 1-2 hónapja ismertem meg leszeretne velem fekűdni de én nemérzem h készen állok rá de ha ott lennék biztosan megtenném (lenne petting is és ami bele tartozik ezekben benne lennék). A lényeg hogy csak az egyik megy szóval 1 döntésem van. X azt mondja hogy az én életem az én dontésem azt csinálok amit akarok Y pedig próbál meggyőzni hogy mindenáron szeretne engem. Mint ahogy leírtam X mellett döntöttem de még nincs késő és megváltoztathatom a véleményem. Arra lennék kíváncsi hogy ti ebben a helyzetben hogyan döntenétek és mi a véleményetek az én döntésemről !!! Előre is köszönöm a válaszokat ! (17/F)2009. júl. 9. 00:22
11/17 anonim válasza:
Szerintem is X a jobb választás,bár így úgy tűnik hogy elég önző,de lehet hogy csak a leirásodból (mivel tömör és hát ugye mint személyiséget nem ismerjük,csak mint X). Én az a típus voltam aki találkozott X-el és Y-al is. Xből több volt,de szerencsére megtaláltam Ő-t, és mindkettőnél jobb. :)
12/17 anonim 

válasza:

Ha csak egy kis kaland akkor én mindenképp az Y-t választanám! Lány
13/17 anonim 

válasza:

00:37-es válaszoló nagyon jól megfogalmazta a dolgot és hozzátenném hogy ha csak kalandra és tapasztalatra vágysz mint ahogy leírtad akkor mindenképp Y-t válaszd mivel többet megtapasztalhatsz többet kaphatsz.
14/17 anonim 

válasza:

00:37-es vagyok. Ha X csak a határait akarja feszegetni, meg csak egy kis kalandot akar, és te is ugyanígy vagy ezzel, akkor egyetlen kérdés jön szóba: TE hogy jársz jobban? Ha kielégítesz egy csajt, akivel ezekszerint utána semmi nem lesz, vagy lefekszel egy húszéves csajjal, akivel ugyanúgy semmi nem lesz. Én ezer százalék, hogy az utóbbit választanám.
15/17 anonim 

válasza:

p.s.: legfőképp azért, mert így nem csak a 17-es használ ki téged, hanem kölcsönösen jól érzitek magatokat/egymást a 20-assal
16/17 anonim 

válasza:

Azt írtad hogy X-tól nemkapnál semmit csak adnál és hogy aztomdta úgy dontesz ahogy akarsz Y pedig harcol érted és vele pedig kölcsönös lenne. Hát nem egyértelmű a dolog ? X kihasznál Y pedig jól akarja érezni magát veled. Én Y-t válsztanám mindenképp.
17/17 A kérdező kommentje:
Az X-et válsztottam igaz nemmentünk el addig ameddig akartunk de nagyon örülök h így döntöttem és nembántam meg :D:D:D:D:D Mindenkitől köszönöm a válszokat :D
2009. júl. 16. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!