Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól döntöttem? Ti melyiket választanátok?
1/17 A kérdező kommentje:
Hozzátenném hogy mindkét nő nagyon jó személyiség és mindkettő dolog ami lenne nagyon jól esne.
Ugy látom helyes a döntésed.
X-et régebb ota ismered ez jó, viszont ö nem ad csak kap dologba mentél bele, akkor nem csak azért választottad öt mert régebb ota ismered hanem mert érzel iránta mást is :)
Jo szorakozást
2009. júl. 9. 00:28
Én meg egyikbe se mennék bele.
De a két "rossz" közül a kisebb "rosszat" választanám, ugyanúgy, ahogy te tetted.
Ez kihasználás, semmi több.
És magadat is közbe becsapod.
Oké, tudom, hogy tudod, mi a szitu, de aztán közbe nekiállsz reménykedni, hogy hátha később lesz vmi, aztán nem, és pofára esel.
Kell ez neked, vagy a tudat akár, hogy tudod, hogy csak kihasználnak?
Ezt döntsd el! Gondolkodj l rajta, te milyen ember vagy, és mit szeretnél.
2009. júl. 9. 00:31
Nem hiszem, hogy gond az, ha egy 17 éves lány nem akarja megengedni, hogy beléhatolj.
Előbb-utóbb úgyis "adni fog".
Ha szereted, őt válaszd!
2009. júl. 9. 00:37
Namost ez elég ködös szerintem. A kérdés az, mit akartok ti egymástól X-el és Y-nal? Mert ha csak egy kis szex-erotika kedvéért jöttök össze, és így kell választanod, akkor én Y-ra szavaznék. Ha viszont ez a dolog valaminek a kezdete, akkor ezer más dolog is közrejátszik. Mennyire ismered, milyen jóban vagytok, Ő mit akar tőled... Ne hagyd, hogy csak kihasználjanak! Ha ez csak egy kis alkalmi szex, akkor tedd félre az önzetlenséget, és válaszd Y-t, így ketten jártok jól, és nem szívességet teszel. Ha meg ez valaminek a kezdete, akkor én X-et választanám. Jobban ismered, régebb óta, biztosabbnak tűnik a dolog. A 20 éves csaj meg valszeg csak egy kis szexet akar. Mindenesetre, én azt mondom, ha csak szex, akkor a 20-as, ha komolyra fordulhat a dolog, akkor a 17-es. Mert mielőtt ágynak estek, jobb tisztázni, mit is akartok egymástól.
2009. júl. 9. 00:37
Én mind a kettőt választanám, bár ez az Én szubjektiv véleményem :)
2009. júl. 9. 00:43
7/17 A kérdező kommentje:
Az könnyen meglehet h becsapom magamat viszont szitu az h én is vágyom rá egykis kalandra tapasztalatra. Kaptam már olyat is h fatökű vagyok mivel X-et választottam. Apropó X-el semmi sex-ről nemvolt szó és mindketten(+én is) még szüszek és Y azt szeretné ha én lennék az első számára.
8/17 A kérdező kommentje:
És tudtommal X is csak tapasztalni akar kicsit feszegetni a határait.
9/17 A kérdező kommentje:
00:37-es aztmondod h ha csak alkalmi dolog lenne kis kalandtúra tapasztalás akkor mindenképp Y-t. Ez mondjuk nagyon jó elgondolás.
10/17 A kérdező kommentje:
Tobb ember véleményére is kíváncsi lennék szóval pls nyugodtan írjatok !!!
Kapcsolódó kérdések: