Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez most tényleg ennyire ciki,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most tényleg ennyire ciki, hogy így megbámulnak miatta?

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok. Van barátom is, és néha én veszem a gumit (de általában ő). Ma is mentem az egyik rossman-ba, és úgy megbámult az eladó érte amikor fizettem. Még utána is bámult ahogy mentem ki. Előtte is volt ilyen, a dm-be mentem venni egy csomaggal, és ott is megbámult a nő amikor fizettem! Mi van ez annyira ciki, hogy lány vagyok és veszek gumit??? Annyira idegesít! Én ha eladó lennék biztos nem bámulnám meg aki gumit vesz, elvégre mindenki szexel!
2009. júl. 8. 21:44
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
59%

Nem csak ugy érzed, hogy megnéznek? természetesen viselkedsz, nem?

Az eladonak nem kellene ezzel foglalkoznia, de ha olyan, hidd el, megnézi a pasikat is...

Egyébként én is szoktam venni, sot mindig tartottam magamnál, hátha a párom épp nem... szerintem nincs abban semmi.

2009. júl. 8. 23:00
 22/29 anonim ***** válasza:

Paranoia?

Csak mert itt is lehurrogod a drukkoló válaszokat. És ezt nem azért írom, hogy csesztesselek. Szerintem komolyan gondolkodj el rajta.

Amúgy én is lány vagyok 16, bár sajna sokkal idősebbnek nézek ki, de még egyszer se bámultak meg.

2009. júl. 8. 23:24
 23/29 anonim ***** válasza:
Velünk azt szokták csinálni, hogy jó sokáig a levegőben tartják, amikor várják a blokkot, vagy ha éppen válogatunk, akkor megkérdezik jó hangosan, hogy miben segíthetnek. Köszönjük, tudunk egyedül is gumit választani. Sajnos ezek ellen nem lehet mit tenni, viselkedj természetesen, biztos elítélik a házasság előtti szexet, vagy simán hülyék. Nehogy te érezd magad kellemetlenül, amiért gondoltok a védekezésre.
2009. júl. 8. 23:26
 24/29 anonim ***** válasza:
70%

Bámulj vissza. Bele egyenesen a szemébe, és mereven álld a tekintetét.

Én rendszeresen ezt teszem. Nem sokáig állják a tekintetem, rendszerint elfordítják és utána nem néznek a szemembe.

Jobb napjaimon meg is kérdezem, hogy mit néz rajtam, vagy mi olyan érdekes abban, hogy ezt-azt csinálok (terhestesztet veszek, pl). Ettől jól zavarba szoktak jönni.

Semmiképpen ne szégyelld magadat! Nincs miért. Ki van téve a polcra, és ugyanúgy megveheted, mint az öblítőt vagy a dezodort, senkinek semmi köze hozzá.

2009. júl. 8. 23:48
 25/29 anonim ***** válasza:
én ma vettem sikosítót a dm-ben gumit meg a rossmannban, és én kisvárosban lakok és mégsem néztek rám furcsán, sőt a dm-ben kedves volt a csaj nagyon mert mta h vigyem be a törzsvásárlókártyám és ráteszi a pontot... pedig én is lány vagyok és eddig nem volt semmi negatív tapasztalat drogériában, bár a tescoban egy idősebb hölgy volt... kicsit furán nézett mert gyertyát vettem még meg mégvmit a bnőmmel:P de ez van engem nem zavar... jobb mintha terhességi tesztet vennék 18 évesen...(bár poénból azt is bejátszanám:P)
2009. júl. 8. 23:51
 26/29 anonim ***** válasza:
az eladóknak általában normális életük sincs nemhogy nmi életük...jó hogy bámult a szerencsétlen xd
2009. júl. 9. 00:54
 27/29 anonim ***** válasza:

Engem még nem bámultak meg.. még akkor sem amikor anyukámmal vettünk 2 doboz óvszert (elhasználni nem együtt fogjuk természetesen xD), 1 fűzőt, meg rengeteg tangát..:D mondjuk ezen még csodálkoztam is, én biztosan megbámultam volna magunkat :D

Amúgy egyáltalán nem ciki.. örüljön neki, hogy végre van egy normális csaj aki még időben gondolkozik és védekezik. Nyugodtan bámulj vissza rá, majd észreveszi magát. Vagy inkább ne is törődj velük..

2009. júl. 9. 02:07
 28/29 anonim ***** válasza:
Szerintem hülyeség az hogy csak a pasi vehet gumit...sőt!!szerintem igen is fontos hogy egy lánynál is legyen mert jobb előre gondolkodni mint utána fogni a fejed.Engem nem bámultak meg vagy csak nem vettem észre mert elég gyorsan kislisszoltam az üzletből:D
2009. júl. 9. 13:14
 29/29 anonim ***** válasza:

Rám finoman mosolyogni szoktak a pasik, de én vissza mosolygok...:) természetes dolog, hogy szexelek, és ezt már ők is tudják.

Nyilván beindul a fantáziájuk, azért bámulnak.:)

2009. júl. 9. 21:14
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!