Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most tényleg ennyire ciki, hogy így megbámulnak miatta?

Nem csak ugy érzed, hogy megnéznek? természetesen viselkedsz, nem?
Az eladonak nem kellene ezzel foglalkoznia, de ha olyan, hidd el, megnézi a pasikat is...
Egyébként én is szoktam venni, sot mindig tartottam magamnál, hátha a párom épp nem... szerintem nincs abban semmi.

Paranoia?
Csak mert itt is lehurrogod a drukkoló válaszokat. És ezt nem azért írom, hogy csesztesselek. Szerintem komolyan gondolkodj el rajta.
Amúgy én is lány vagyok 16, bár sajna sokkal idősebbnek nézek ki, de még egyszer se bámultak meg.

Bámulj vissza. Bele egyenesen a szemébe, és mereven álld a tekintetét.
Én rendszeresen ezt teszem. Nem sokáig állják a tekintetem, rendszerint elfordítják és utána nem néznek a szemembe.
Jobb napjaimon meg is kérdezem, hogy mit néz rajtam, vagy mi olyan érdekes abban, hogy ezt-azt csinálok (terhestesztet veszek, pl). Ettől jól zavarba szoktak jönni.
Semmiképpen ne szégyelld magadat! Nincs miért. Ki van téve a polcra, és ugyanúgy megveheted, mint az öblítőt vagy a dezodort, senkinek semmi köze hozzá.

Engem még nem bámultak meg.. még akkor sem amikor anyukámmal vettünk 2 doboz óvszert (elhasználni nem együtt fogjuk természetesen xD), 1 fűzőt, meg rengeteg tangát..:D mondjuk ezen még csodálkoztam is, én biztosan megbámultam volna magunkat :D
Amúgy egyáltalán nem ciki.. örüljön neki, hogy végre van egy normális csaj aki még időben gondolkozik és védekezik. Nyugodtan bámulj vissza rá, majd észreveszi magát. Vagy inkább ne is törődj velük..

Rám finoman mosolyogni szoktak a pasik, de én vissza mosolygok...:) természetes dolog, hogy szexelek, és ezt már ők is tudják.
Nyilván beindul a fantáziájuk, azért bámulnak.:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!