Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most tényleg ennyire ciki, hogy így megbámulnak miatta?
Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok. Van barátom is, és néha én veszem a gumit (de általában ő). Ma is mentem az egyik rossman-ba, és úgy megbámult az eladó érte amikor fizettem. Még utána is bámult ahogy mentem ki. Előtte is volt ilyen, a dm-be mentem venni egy csomaggal, és ott is megbámult a nő amikor fizettem! Mi van ez annyira ciki, hogy lány vagyok és veszek gumit??? Annyira idegesít! Én ha eladó lennék biztos nem bámulnám meg aki gumit vesz, elvégre mindenki szexel!2009. júl. 8. 21:44
1/29 anonim 

válasza:

vannak olyan emberek akik hogyhha egy nő vesz gumit egyből gondolkozás nélkül az hiszik transzvesztita... érted..
mondjuk énse bámulnám meg! :D
2/29 anonim 

válasza:

azért bámult, mert 25 csomagot vettél:D Najó vannak hülyék nem kell velük foglalkozni
3/29 A kérdező kommentje:
1 csomagot vettem!
2009. júl. 8. 21:48
4/29 anonim 

válasza:

Nem lehet, hogy fiatalabbnak néznek a korodnál és azért néznek meg ilyenkor?
5/29 A kérdező kommentje:
Akkor is mivan ha most fiatalabbnak nézek ki? Itt most azon van a hangsúly, hogy olyan ciki ha egy lány vesz gumit?
2009. júl. 8. 21:50
6/29 anonim 

válasza:

Legközelebb kérdezd meg az eladót, hogy ennyire ciki ha egy nő vesz óvszert? Bátran utána majd nem fog megbámulni. Amúgy nem ciki, de lehet jobban járnál ha elmennél dokihoz és iratnál ki tabit.
7/29 anonim 

válasza:

Ne foglalkozz vele! Ez velem is előfordult már, de úgy gondoltam, hogy hogy bámuljon ha akar, valahol meg kell venni az óvszert
8/29 anonim 

válasza:

Szerintem is azért bámulnak, mert fiatalabbnak néznek. Mikor megbámulnak, nyugodtan vesd oda: - Mi az? 22 éves vagyok.
9/29 anonim 

válasza:

Nem ciki és az is lehet, hogy azért néznek utánad, mert ők nem mernek venni és irigyelnek a bátorságod és talpraesettségedért. Én is szoktam venni, csak én ABC-ben 37/N
10/29 anonim 

válasza:

Ha furán néz rád, mondd azt, hogy valamiből neked is meg kell élni :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!