Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez most tényleg ennyire ciki,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most tényleg ennyire ciki, hogy így megbámulnak miatta?

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok. Van barátom is, és néha én veszem a gumit (de általában ő). Ma is mentem az egyik rossman-ba, és úgy megbámult az eladó érte amikor fizettem. Még utána is bámult ahogy mentem ki. Előtte is volt ilyen, a dm-be mentem venni egy csomaggal, és ott is megbámult a nő amikor fizettem! Mi van ez annyira ciki, hogy lány vagyok és veszek gumit??? Annyira idegesít! Én ha eladó lennék biztos nem bámulnám meg aki gumit vesz, elvégre mindenki szexel!
2009. júl. 8. 21:44
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
90%
el15 évesen nem néz meg engem az eladó hogy 2 csomag gumit veszek :D
2009. júl. 8. 21:57
 12/29 anonim ***** válasza:
85%
előbbi vagyok bocs rosszul írtam 15 évesen, nem 115.. XD bocsi
2009. júl. 8. 21:58
 13/29 anonim ***** válasza:
77%
bekell szolni neki,hogy "mivan,irigykedsz,mert engem van aki megdugjon?:D"...darabig max a padlot nézné:D
2009. júl. 8. 22:01
 14/29 A kérdező kommentje:
Hagyjatok már a gyerekes, röhögő smile-s válaszokkal.Nyilván nem fogok neki ilyeneket beugatni, annál azért kultúráltabb vagyok.
2009. júl. 8. 22:03
 15/29 anonim ***** válasza:
74%

Hát, Baby, valószínűleg tényleg azért néznek így utánad, mert irigykednek, vagy mert hülye kommunyiszt szemléletű szüleik hülye kommunyiszt szemléletben nevelték őket. Szarni rájuk, ennyi.

A vigyorgós beszólások pedig neked drukkolnak, nem ellened szóltak, ezt látnod kell!

2009. júl. 8. 22:08
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
valószínűleg bebeszéled magadnak, vagy csak a segged nézte meg.
2009. júl. 8. 22:10
 17/29 anonim ***** válasza:
Rám is szoktak így nézni és annyira idegesítő ez a hozzáállás h csak a pasi veheti meg a gumit..Komolyan nevetséges
2009. júl. 8. 22:20
 18/29 anonim ***** válasza:
57%
csomoszor vettem már én dm, rossman.. 1× nem néztek meg, pedig direkt figyeltema reakciokat.. 15/l
2009. júl. 8. 22:20
 19/29 anonim ***** válasza:
55%
hát én tuti visszakérdeztem volna, hogy mi van keserű a méz? te se voltál kielégítve egy jó ideje... :D
2009. júl. 8. 22:22
 20/29 anonim ***** válasza:
90%
Az ilyen eladókkal nem kell foglalkozni. Amúgy tuti tipp: ha feltűnően bámul kérdezd meg tőle: Elnézést, van rajtam valami h így bámul engem? Én ezt játszottam el egyszer, azóta nem mer nézni:)
2009. júl. 8. 22:25
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!