Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 21 éves vagyok és nem kívánom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 éves vagyok és nem kívánom a szexet. Milyen orvoshoz forduljak?

Figyelt kérdés

14 éves korom óta folyamatosan van párkapcsolatom ( 2 férfi összesen ). Sajnos egyre rosszabb a helyzet, mert már vita tárgya, hogy biztosan nem szeretem ezért nem kívánom. De ha belegondolok, akkor más férfival sem feküdnék le.

Szerintem ez nem normális dolog, és félek, hogy elveszítem a páromat :(

Remélem tud nekem valaki segíteni!

2009. júl. 8. 17:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Élvezed a szexet a pasiddal? ez fontos!!!!
2009. júl. 15. 11:17
 12/17 anonim ***** válasza:
nekem is kicsit rontott a helyzeten a fogamzásgátló, de azért nem olyan vészes
2009. júl. 15. 11:26
 13/17 anonim ***** válasza:

Korán kezdett szexuális élet következménye lehet. Ne haragudj meg érte, de 14 év, az NAGYON korai. (Én jóval, nagyon jóval később kezdtem, de egyszerűen nem tudom megunni.)

Szájon át szedett hormonális fogamzásgátló is okozhat nemi vágy-csökkenést.

Előző válaszolók javaslata: szexuálpszichológus és/vagy nőgyógyász. Nem kell szégyellni előttük a problémádat, nem először találkoznak vele, és azért vannak, abból élnek, hogy segítsenek.

Végül pedig: nem tudom, milyen a szex a mostani pároddal. de ha neked nem kielégítő, akkor természetes is, hogy nem kívánod. Pl ha kevés az előjáték, két perc alatt elmegy a barátod, utána meg befordul a fal felé és elalszik. (Tudom, ez extrém túlzás volt.)

2009. júl. 15. 12:00
 14/17 A kérdező kommentje:

Tudom,hogy nagyon korai, visszafordítanám ha tudnám. Dehát már késő... és biztos ez is benne van a dologban.

A párom mindent megtesz, neki az a fontos, hogy nekem jó legyen. Szerintem nem vele van a gond.

2009. júl. 15. 13:07
 15/17 anonim ***** válasza:
szexuálpszichologus..!v előtte nődoki
2009. júl. 15. 20:46
 16/17 anonim ***** válasza:
na voltale dokinal? mi a helyzet? nagyon erdekel, mert en is ebben a cipoben jarok
2009. júl. 21. 14:31
 17/17 A kérdező kommentje:

Szia!

Voltam vérvételen,megvan a lelet is de az orvosom szabin van még 1 hétig :( Máshova meg nem akarok menni, nem akarom minden orvosnak elmondani a problémámat. Amint van fejlemény írok azonnal.

2009. júl. 30. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!